
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
0,7l CREME BRULEE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku kremu waniliowego z karmelem
63,14 zł / 1l
Crème brûlée Classic, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
Seria doskonale zbilansowanych mieszanek bazowych w postaci proszku do sporządzania deserów i musów. Mieszanki pozwalają na szybką produkcję klasycznych deserów. Przeznaczone są do łączenia ze składnikami uzupełniającymi w odpowiednich proporcach. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu. Stosowanie mieszanek do deserów i musów pozwala na zachowanie stałej jakości serwowanych wyrobów. Dodatkowo stosowanie mieszanek bazowo znacznie zwiększa wydajność i usprawnia pracę. Wszechstronne i niezawodne mieszanki do sporządzania puszystych musów i kremowych deserów.
Składniki: glukoza, cukier, skrobia kukurydziana, żółtko jaja w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, substancja zagęszczająca: karagen (E407), barwniki spożywcze: beta karoten (E160a), koncentraty roślinne (burak, papryka), karmelowy syrop cukrowy. Alergeny: produkt może zawierać pszenicę i inne zboża zawierające gluten, soję oraz ich pochodne.
Składniki: 400 ml mleka, 400 g płynnej śmietany, 150 g mieszanki w proszku. Sposób przygotowania: połącz mleko ze śmietaną i zagotuj. Dodaj mieszankę w proszku, dokładnie wymieszaj i ponownie zagotuj. Podziel na porcje rozlewając mieszankę do odpowiednich naczyń do serwowania. Odstaw do lodówki w celu schłodzenia.
Nazwa handlowa | Crème brûlée Classic Mix |
Numer katalogowy | 2.03338.114 |
Rodzaj | mieszanka w proszku do deserów |
Smak | Crème brûlée |
Forma | mieszanka w proszku |
Konsystencja | sypka |
Opakowanie | worek |
Masa netto | 2.5 kg |
Opakowanie zbiorcze | karton |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 2 x 2.5 kg |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do deserów |
Przygotowanie | zgodnie z recepturą |
Producent | Dawn Foods |
Seria | Dawn Exceptional |
Dystrybutor | Sempre Group |
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość odżywcza | 1634 kJ / 385 kcal |
Tłuszcz | 2.1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.74 g |
Węglowodany | 90.0 g |
w tym cukry | 71.0 g |
Białko | 1.7 g |
Sól | 0.06 g |
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po otwarciu zabezpieczyć produkt przed działaniem czynników zewnętrznych. Termin przydatności do spożycia oraz numer partii znajduje się na opakowaniu produktu.
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
Indeks: SILIKOMART44
Marka: SILIKOMART
Indeks: EUROVANILLE02
Marka: EUROVANILLE
Indeks: DAWN148
Marka: DAWN FOODS
Panna Cotta, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
Indeks: STALGAST149
Marka: STALGAST
Indeks: EUROVANILLE07
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru o długości od 16 do 20 centymetrów.
Indeks: DAWN207(1)
Marka: DAWN FOODS
Indeks: EUROVANILLE12
Marka: EUROVANILLE
Ekstrakt waniliowy o gęstej konsystencji wytwarzany ze strąków trzech rodzajów wanilii. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas gotowania i obróbki termicznej produktów.
Indeks: EUROVANILLE13
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii zapakowane w wygodną szklaną tubkę z korkiem - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru.
Indeks: EUROVANILLE17
Marka: EUROVANILLE
Naturalny proszek waniliowy pozyskiwany w kontrolowanym procesie mielenia i przesiewania strąków waniliowych z gatunku - Planifolia, Tahitensis i Pompona. Łatwe przechowywanie i dozowanie.
Indeks: EUROVANILLE15
Marka: EUROVANILLE
Laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Tahitensis z Papua Nowa Gwinea o długości od 16 do 17 centymetrów.
Indeks: EUROVANILLE22
Marka: EUROVANILLE
Ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z nasionami i proszkiem waniliowym z trzech odmian wanilii - Planifolia, Tahitensis, Pompona. Intensywny smak i aromat z nutami owoców i winogron.
Indeks: EUROVANILLE23
Marka: EUROVANILLE
Organiczny ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z ziarnami wanilii Bourbon. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru. Idealny do wyrobów cukierniczych na bazie mleka.
Indeks: DEBIC02
Marka: DEBIC
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
Indeks: MONIN12
Marka: MONIN
Klasyczny smak inspirowany likierem z gorzkich migdałów
Indeks: MONIN90
Marka: MONIN
Le Fruit de Monin Strawberry, to gęsty przecier o słodkim smaku dojrzałych na słońcu truskawek. Intensywna barwa i autentyczny smak. Idealny dodatek do napojów, deserów i śniadań. Twórz własne truskawkowe przepisy z wykorzystaniem puree od Monin.
Indeks: BARIMA70
Marka: BARBARA LUIJCKX
Crème brûlée Classic, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.