W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 2.5 kg Creme brulee Classic Dawn Exceptional - mieszanka w proszku do deserów - nr. kat. 203338114
Crème brûlée Classic, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
Opis produktu
Crème brûlée Classic - mieszanka w proszku do deserów:
Seria doskonale zbilansowanych mieszanek bazowych w postaci proszku do sporządzania deserów i musów. Mieszanki pozwalają na szybką produkcję klasycznych deserów. Przeznaczone są do łączenia ze składnikami uzupełniającymi w odpowiednich proporcach. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu. Stosowanie mieszanek do deserów i musów pozwala na zachowanie stałej jakości serwowanych wyrobów. Dodatkowo stosowanie mieszanek bazowo znacznie zwiększa wydajność i usprawnia pracę. Wszechstronne i niezawodne mieszanki do sporządzania puszystych musów i kremowych deserów.
Skład mieszanki do deserów:
Składniki: glukoza, cukier, skrobia kukurydziana, żółtko jaja w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, substancja zagęszczająca: karagen (E407), barwniki spożywcze: beta karoten (E160a), koncentraty roślinne (burak, papryka), karmelowy syrop cukrowy. Alergeny: produkt może zawierać pszenicę i inne zboża zawierające gluten, soję oraz ich pochodne.
Receptura i sposób przygotowania:
Składniki: 400 ml mleka, 400 g płynnej śmietany, 150 g mieszanki w proszku. Sposób przygotowania: połącz mleko ze śmietaną i zagotuj. Dodaj mieszankę w proszku, dokładnie wymieszaj i ponownie zagotuj. Podziel na porcje rozlewając mieszankę do odpowiednich naczyń do serwowania. Odstaw do lodówki w celu schłodzenia.
Szczegóły i charakterystyka produktu:
Nazwa handlowa | Crème brûlée Classic Mix |
Numer katalogowy | 2.03338.114 |
Rodzaj | mieszanka w proszku do deserów |
Smak | Crème brûlée |
Forma | mieszanka w proszku |
Konsystencja | sypka |
Opakowanie | worek |
Masa netto | 2.5 kg |
Opakowanie zbiorcze | karton |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 2 x 2.5 kg |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do deserów |
Przygotowanie | zgodnie z recepturą |
Producent | Dawn Foods |
Seria | Dawn Exceptional |
Dystrybutor | Sempre Group |
Przybliżona wartość odżywcza mieszanki w proszku:
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość odżywcza | 1634 kJ / 385 kcal |
Tłuszcz | 2.1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.74 g |
Węglowodany | 90.0 g |
w tym cukry | 71.0 g |
Białko | 1.7 g |
Sól | 0.06 g |
Warunki przechowywania produktu:
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po otwarciu zabezpieczyć produkt przed działaniem czynników zewnętrznych. Termin przydatności do spożycia oraz numer partii znajduje się na opakowaniu produktu.
Szczegóły produktu
op. 2.5 kg Panna Cotta Dawn Exceptional - mieszanka w proszku do deserów - nr. kat. 203403804
Panna Cotta, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
250 g ORGANICZNA LASKA WANILII BOURBON EUROVANILLE laski wanilii z Madagaskaru o długości 16-20 cm
Organiczne laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru o długości od 16 do 20 centymetrów.
Ekstrakt waniliowy o gęstej konsystencji wytwarzany ze strąków trzech rodzajów wanilii. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas gotowania i obróbki termicznej produktów.
Organiczne laski wanilii zapakowane w wygodną szklaną tubkę z korkiem - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru.
Naturalny proszek waniliowy pozyskiwany w kontrolowanym procesie mielenia i przesiewania strąków waniliowych z gatunku - Planifolia, Tahitensis i Pompona. Łatwe przechowywanie i dozowanie.
250 g LASKA WANILII TAHITENSIS EUROVANILLE laski wanilii z Papua Nowa Gwinea o długości 16-17 cm
Laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Tahitensis z Papua Nowa Gwinea o długości od 16 do 17 centymetrów.
Ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z nasionami i proszkiem waniliowym z trzech odmian wanilii - Planifolia, Tahitensis, Pompona. Intensywny smak i aromat z nutami owoców i winogron.
Organiczny ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z ziarnami wanilii Bourbon. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru. Idealny do wyrobów cukierniczych na bazie mleka.
650g Drobna Posypka STRZELAJĄCA w mlecznej czekoladzie CHM-PN-6329-EX-999 Mona Lisa
Posypka strzelająca 1 - 6 mm
Metaliczny barwnik do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych - efekt migotania i połysku.
op. 35 g - Miś z sercem - walentynkowy lizak z mlecznej czekolady - dł. 165 mm
Dekoracyjny lizak wykonany z pysznej czekolady, to idealny pomysł na drobny upominek na każdą okazję. Zapakowany w folię celofanową z kokardką stanowi prezent gotowy do wręczenia najbliższym.