op. 5 kg Krem z prażonych orzechów laskowych - Callebaut - gładka pasta orzechowa bez dodatków - 100% orzechów

Indeks: CALLEBAUT123
Marka:

Gładki krem z prażonych orzechów laskowych. Orzechowa pasta cukiernicza bez dodatków. Krem orzechowy do lodów i wyrobów cukierniczych.

750,00 zł (5% VAT)
150,00 zł / 1 kg

714,29 zł netto

DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Magazyn: 1 szt.

Opis produktu

Gładki krem z prażonych orzechów laskowych!

Produkt otrzymywany z orzechów laskowych, poddanych procesowi prażenia. 

Kremowa pasta orzechowa bez dodatków!

Przyjemny i charakterystyczny smak orzechów z lekką prażoną nutą.

100% pasta orzechowa to idealny dodatek do lodów oraz wyrobów cukierniczych.

Naturalny dodatek smakowy do wypieków i deserów.

Pasta do lodów orzechowych!

Produkt do użytku profesjonalnego:

- do produkcji lodów orzechowych,

- składnik kremów do nadziewania wypieków,

- składnik kremów do tortów i babeczek,

- do nadziewania pralin itp.

Składniki i alergeny: prażone orzechy laskowe; produkt może zawierać migdały.

Dozowanie pasty orzechowej podczas tradycyjnej produkcji lodów: 80-120 g/kg mieszanki bazowej.

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci. Unikać gwałtownych zmian temperatury. Optymalna temperatura przechowywania to 15-25°C, maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%. Do nakładania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu dokładnie zamknąć opakowanie. Przed każdym użyciem dokładnie wymieszać produkt. Oddzielenie się frakcji tłuszczowej jest zjawiskiem naturalnym i nie świadczy o degradacji produktu.

SPECYFIKACJA PRODUKTU
Rodzaj 100% krem z orzechów, bez dodatków
Smak prażone orzechy laskowe
Masa netto 5.0 kg
Opakowanie plastikowe wiaderko z pokrywą
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego i przemysłowego
Zastosowanie dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych
Forma pasta, krem
Konsystencja gładka, gęsta
Barwa brązowa
Smak typowy dla orzechów laskowych
Zapach nuty prażonych orzechów
Dozowanie do lodów zalecane 80-120 g/kg mieszanki bazowej
Dozowanie ogólne według uznania
Numer katalogowy PNP-T14 / PNP-663
Producent Callebaut
Dystrybutor Sempre Group

Szczegóły produktu