- Nowy
1kg SUGAR PASTE POP WHITE 25472 MODECOR biała masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Brak marki
Szukaj
Zestaw wymiennych ostrzy do skalpela cukierniczego. Opakowanie zawiera 5 sztuk ostrzy w wygodnym pudełeczku ułatwiającym bezpieczne przechowywanie.
Opis produktu
Aluminiowy skalpel cukierniczy z wymiennym ostrzem ze stali nierdzewnej. Lekkie i wygodne narzędzie cukiernicze do precyzyjnych dekoracji. Przeznaczone do wycinania dekoracji z masy cukrowej, marcepanu i czekolady. Niezbędne narzędzie podczas obkładania tortów lukrem plastycznym. Bardzo przydatne podczas tworzenia drobnych detali i elementów dekoracyjnych. Nożyk nadaje się również do wycinania szablonów z papieru oraz przycinania foli cukierniczych, na przykład folii gitarowej lub rantowej.
Uniwersalne zastosowanie zarówno w kontakcie z produktami spożywczymi jak i podczas zwykłych prac plastycznych. Może być stosowany jako nożyk do papieru. Skalpel cukierniczy to narzędzie przeznaczone do krótkotrwałego kontaktu z żywnością. Bezpieczny do przechowywania dzięki plastikowej osłonce na ostrze. Możliwość prostej i bezproblemowej wymiany ostrza pozwala na dłuższe korzystanie z produktu.
Zestaw pięciu sztuk wymiennych ostrzy do skalpela cukierniczego. Ostrza zapakowane są w niewielkie pudełko z tworzywa, które zapewnia bezpieczne przechowywanie końcówek wymiennych.
Uwaga: podczas wymiany ostrza w skalpelu cukierniczym zachowaj szczególną ostrożność!
| Nazwa handlowa | zestaw ostrzy do skalpela 5 sztuk |
| Numer katalogowy | 5051164 |
| Rodzaj | wymienne ostrze do skalpela cukierniczego |
| Opakowanie | pudełeczko z tworzywa |
| Ilość sztuk w opakowaniu | 5 sztuk |
| Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
| Zastosowanie | do precyzyjnych dekoracji |
| Długość krawędzi tnącej | ok. 25 mm |
| Wymiary ostrza | dł. 40 mm |
| Kolor | srebrny |
| Materiał ostrza | stal nierdzewna |
Wymienne ostrza do skalpela cukierniczego należy zawsze przechowywać odpowiednio zabezpieczone. Ostrza należy przechowywać w fabrycznym opakowaniu. Pudełeczko z tworzywa załączone do zestawu zapewnia bezpieczne przechowywanie ostrych końcówek wymiennych. Skalpel należy zawsze przechowywać odpowiednio zabezpieczony, zakładając na ostrze dołączoną do nożyka plastikową osłonkę. Niewłaściwe przechowywanie produktu może grozić skaleczeniem. Po każdym umyciu nożyk należy dokładnie wytrzeć do sucha.
Producent: Sweet Decor
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: wyprodukowano w Chinach
Szczegóły produktu
1kg SUGAR PASTE POP WHITE 25472 MODECOR biała masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
Solidnie wykonana skrobka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
5kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 24568 Modecor
Masa cukrowa do obkładania tortów.
Dwuczęściowa packa cukiernicza - do wygładzania masy cukrowej - 630566 Delicia Tescoma
Bardzo praktyczna packa cukiernicza do wygładzania masy cukrowej. Dwuczęściowa packa do większych i mniejszych powierzchni. Wykonana z odpornego tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
Zestaw pędzelków z naturalnego włosia do precyzyjnych dekoracji cukierniczych. Idealne do nakładania barwników i farbek spożywczych. Bezpieczne w kontakcie z żywnością.
Niezbędny element wyposażenia każdej domowej i profesjonalnej pracowni cukierniczej. Obrotowa patera na nóżce znacznie ułatwia dekorowanie i serwowanie wyrobów. Idealnie sprawdzi się podczas dekorowania tortów.
Uniwersalny zestaw do tworzenia dekoracji z różnego rodzaju mas cukierniczych. Idealnie sprawdzi się do masy cukrowej oraz marcepanu. W skład zestawu wchodzą trzy dwustronne narzędzia wykonane z plastiku całkowicie bezpiecznego w kontakcie z żywnością.
op. 1 kg BIAŁA MASA CUKROWA DO MODELOWANIA FIGUREK 25696 MODECOR
Elastyczna masa cukrowa z masłem kakaowym do modelowania płaskiego i przestrzennego - figurek i ozdób. Kolor naturalnej bieli, który można dowolnie barwić przy użyciu barwników spożywczych.
REGULOWANY WAŁEK DO CIASTA 630182 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
∅ 30 x h 9 cm STALOWA PATERA OBROTOWA 523827 HENDI do ekspozycji i dekorowania
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana ze stali nierdzewnej >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
dł. 20 cm WAŁEK REGULOWANY 630565 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
PATERA OBROTOWA ∅ 305 x h 130 mm aluminiowa patera na nóżce z możliwością regulacji obracania
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana z aluminium >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
dł. 25 cm Skrobka cukiernicza z podziałką - Cake Shop - packa do tynkowana ze stali nierdzewnej
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Solidnie wykonana skrobka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Ergonomiczny kształt z okrągłym uchwytem i otworem z silikonową osłoną!
Packa cukiernicza do wygładzania masy cukrowej - dł. 145 x szer. 80 mm - Cake Star
Bardzo praktyczna packa cukiernicza do wygładzania masy cukrowej i marcepanu. Szpachelka cukiernicza do wygładzania kremów i mas. Wykonana z odpornego tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
op. 250 g SUGAR PASTE POP WHITE 25322 MODECOR biała masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Profesjonalna pasta cukrowa przeznaczona do modelowania realistycznych kwiatów, tworzenia drobnych i skomplikowanych detali oraz precyzyjnego formowania ozdób, także przy użyciu form. Idealne rozwiązanie dla profesjonalistów dążących do uzyskania perfekcyjnych rezultatów.
Dwustronna - Dorosiowa Skrobka SK-6 - cukiernicza do pracy z kremem - dł. 20 x szer. 8 cm
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Wygodny nożyk do precyzyjnych dekoracji z wymiennym ostrzem ze stali nierdzewnej. Skalpel cukierniczy w różnych kolorach, które wysyłamy losowo zależnie od dostępności produktu.
1 kg ŻELATYNA W LISTKACH SILVER EWALD-GELATINE żelatyna wieprzowa w formie arkuszy
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej