
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
4,5kg Pasta Torrone Rustego G.M. NUGAT 12092921 Pernigotti:
nugat - składa się z syropu gotowanego z miodem, wymieszanej z siekanymi orzechami, migdałami oraz pianą ubitą z białek, niekiedy zawiera inne dodatki, w tym kakao.
Opis: pasta smakowa do lodów - nugat (z dużymi kawałkami orzechów laskowych i migdałów oraz waflami), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: orzechy laskowe, migdały, miód, cukier, wafel (skrobia ziemniaczana, woda), białko jaja, naturalne aromaty: migdałowy, waniliowy, cytrynowy, cynamonowy).
Może zawierać pozostałe orzechy.
Konsystencja: gładka, gęsta, z kawałkami orzechów laskowych, migdałów i waflami
Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 4,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12092921
Indeks: PERNIGOTTI192
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI234
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI242
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI212
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SOSA134
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: COMPRITAL89/1
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI24
Marka: PERNIGOTTI
Promocja dotyczy produktu z data do 06.02.2020
Indeks: COMPRITAL39
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL191
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta karmelowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI177
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI23
Marka: BABBI