
Indeks: CHOCOWORLD27
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin sygnowana Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Forma do pralin Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
4,5kg Pasta Torrone Rustego G.M. NUGAT 12092921 Pernigotti:
nugat - składa się z syropu gotowanego z miodem, wymieszanej z siekanymi orzechami, migdałami oraz pianą ubitą z białek, niekiedy zawiera inne dodatki, w tym kakao.
Opis: pasta smakowa do lodów - nugat (z dużymi kawałkami orzechów laskowych i migdałów oraz waflami), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: orzechy laskowe, migdały, miód, cukier, wafel (skrobia ziemniaczana, woda), białko jaja, naturalne aromaty: migdałowy, waniliowy, cytrynowy, cynamonowy).
Może zawierać pozostałe orzechy.
Konsystencja: gładka, gęsta, z kawałkami orzechów laskowych, migdałów i waflami
Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 4,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12092921
Indeks: CHOCOWORLD27
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Gianduja Noisette Lait, to wyjątkowo aromatyczne połączenie najwyższej jakości mlecznej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi. Produkt wytwarzany jest w postaci bloku czekoladowego, który można w prosty sposób dozować, po przez łamanie, kruszenie czy struganie. Doskonała baza do klasycznych kremów, musów, deserów, ganache, nadzień cukierniczych oraz...
Indeks: SILIKOMART631
Marka: SILIKOMART
Twórz słodkie kreacje z realistycznym - trójwymiarowym efektem. Seria form silikonowych w kształcie owoców do monoporcji, deserów mrożonych i wypieków.