Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
3kg Czekolada 35% GIANDUJA NOISETTE MLECZNA ORZECHOWA w bloku V6993 Valrhona
4,5kg Pasta Torrone Rustego G.M. NUGAT 12092921 Pernigotti:
nugat - składa się z syropu gotowanego z miodem, wymieszanej z siekanymi orzechami, migdałami oraz pianą ubitą z białek, niekiedy zawiera inne dodatki, w tym kakao.
Opis: pasta smakowa do lodów - nugat (z dużymi kawałkami orzechów laskowych i migdałów oraz waflami), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: orzechy laskowe, migdały, miód, cukier, wafel (skrobia ziemniaczana, woda), białko jaja, naturalne aromaty: migdałowy, waniliowy, cytrynowy, cynamonowy).
Może zawierać pozostałe orzechy.
Konsystencja: gładka, gęsta, z kawałkami orzechów laskowych, migdałów i waflami
Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 4,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12092921
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: CHOCOWORLD27
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Indeks: SILIKOMART631
Marka: SILIKOMART
Twórz słodkie kreacje z realistycznym - trójwymiarowym efektem. Seria form silikonowych w kształcie owoców do monoporcji, deserów mrożonych i wypieków.
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI277
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym deserem prosto z Sycylii. Kandyzowane owoce z nutą cynamonu, wanilii i migdałów to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów czy semifreddo.
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: SOSA134
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI241
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL148/1
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta kawowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL12
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL25
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL191
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta karmelowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI153
Marka: BABBI
Indeks: BABBI224
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL129
Marka: COMPRITAL