![∅ 16 cm PODKŁAD ZŁOTY DISG cienka podkładka pod ciasta i torty ∅ 16 cm PODKŁAD ZŁOTY DISG cienka podkładka pod ciasta i torty](https://www.cukieteria.pl/31415-large_default/-16-cm-podklad-zloty-disg-cienka-podkladka-pod-ciasta-i-torty.jpg)
Indeks: UNI-PACK89
Marka: SEMPRE
1 szt. Kartonik klapowy 18/18/9h cm biało-brązowy
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Wymiary:
Materiał: cienki karton
Kolor: złoty
Kształt: okrągły, gładki brzeg
Rodzaj: cienki, jednostronnie foliowany
Przeznaczenie: przechowywanie, transport i serwowanie różnego rodzaju wypieków, w tym ciast i tradycyjnych tortów.
Opakowanie: 1 szt.
Opakowanie zbiorcze: 100 szt. (foliowe opakowanie ochronne)
Seria produktowa: DISG
Indeks: UNI-PACK89
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: LIV17
Dekoracyjne pudełko świąteczne.
Indeks: UNI-PACK102
Uniwersalne kartonowe opakowanie z rączką
Indeks: DAWN199
Marka: Dawn
Mleczna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: ALFATEC14
Marka: ALFATEC PRO
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze srebrnym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: CALLEBAUT64
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowy produkt - masło kakaowe w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.
Indeks: COLLINO08
Marka: Collino
Indeks: COLLINO11
Marka: Collino
Indeks: MODECOR723
Marka: MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Indeks: COLLINO15
Marka: Collino
Indeks: PODKŁADYCUK17
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: PAPILART139
Marka: PapilArt
Indeks: PODKŁADYCUK07
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: PAPILART45(1)
Marka: NOVACART
Indeks: COLLINO56
Marka: Collino
Indeks: COLLINO53
Marka: Collino
Indeks: PODKŁADYCUK05
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: COLLINO55
Marka: Collino
Indeks: COLLINO57
Marka: Collino
Indeks: COLLINO67
Marka: Collino