0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
56 szt. RURKA MINI dekoracja z czekolady deserowej ∅16 dł 90 mm 90167 Barbara Decor:
Opis: mała ażurowa rurka wykonana z ciemnej czekolady do kreatywnych dekoracji cukierniczych.
Dekoracja czekoladowa o uniwersalnej tematyce. Przeznaczona do dekoracji tortów, deserów, lodów, kremów, musów itp.
Wzór: rurka
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322),
naturalny aromat waniliowy. Może zawierać mleko. Masa kakaowa minimum 50%.
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Opakowanie: 56 sztuk (245 g)
Wymiary: ∅16 mm x dł 90 mm
Smak: czekolada deserowa
Zastosowanie: dekoracje cukiernicze
Kod produktu: 90167
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2163/517 kJ/kcal
- tłuszcz: 30,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,1 g
- węglowodany: 50,4 g
- w tym cukry: 47,5 g
- białko: 5,6 g
- sól: 0,01 g
Szczegóły produktu
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Aromat mleczno-śmietankowy w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na gorąco.
333 szt. WACHLARZ MARBLE 6001 BARBARA DECOR marmurkowa dekoracja czekoladowa 30 x 50 mm
Marmurkowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości deserowej i białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej