• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

błyszczący barwnik w sprayu do dekoracji powierzchni produktów spożywczych
  • błyszczący barwnik w sprayu do dekoracji powierzchni produktów spożywczych

50 ml COLOR SPRAY AZURRO PERLATO 23621C MODECOR błyszczący jasno-niebieski spray do dekoracji bez bieli tytanowej

MODECOR694(2)

Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).

33,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

COLOR SPRAY PERLATO - to seria błyszczących barwników w postaci sprayu (na bazie alkoholu etylowego). Przeznaczone są do dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych przygotowanych z czekolady (tabliczki czekolady, praliny, figurki, polewy itp.) oraz produktów na bazie cukru (masy cukrowej, lukru itp.) lub marcepanu. Barwniki nadają wyrobom barwę oraz zapewniają błyszczące wykończenie. Barwniki w postaci sprayu należy dokładnie wstrząsnąć przed każdym użyciem. 

Sposób użycia: po dokładnym wstrząśnięciu należy rozpylić jednorodną warstwę produktu na dekorowanej powierzchni z odległości około 20 centymetrów (po każdym użyciu należy wyczyścić dozownik barwnika) - po udekorowaniu odczekać minimum 1 godzinę przed podaniem (spożyciem). Dozowanie (jasno-niebieskiego barwnika) - 20.83 g/kg produktu końcowego.

Barwniki można stosować na powierzchnię: czekolady (tabliczki czekolady, praliny, batony, figurki itp., marcepanu (masy na bazie migdałów), produktów na bazie cukru (masa cukrowa, lukier).

Składniki: etanol (alkohol etylowy), barwniki: węglan wapnia (E170), błękit brylantowy FCF (E133), tlenki i wodorotlenki żelaza (E172), gaz nośny: butan (E943a), izobutan (E943b), propan (E944); może zawierać śladowe ilości mleka, soi i siarczynów; produkt zawiera alkohol etylowy; produkt bezglutenowy; produkt nie zawiera związków azowych; nie zawiera bieli tytanowej.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem wilgoci i światła słonecznego; maksymalna temperatura przechowywania - 50°C.

Ostrzeżenia: nie wdychać bezpośrednio oparów, pojemnik pod ciśnieniem, unikać kontaktu z oczami, nie użytkować w nadmiernych ilościach; stosować tylko w dobrze wentylowanych pomieszczeniach; nie rozpylać w pobliżu otwartego ognia, nie palić nawet po zużyciu; przechowywać z dala od dzieci; pojemnik można wyrzucić jedynie w przypadku gdy jest całkowicie pusty; w pomieszczeniu niewystarczająco wentylowanym możliwe jest powstanie mieszanin wybuchowych.

Szczegóły produktu
MODECOR694(2)
3 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
23621C
OFERTA DOTYCZY
1 SZTUKI
NAZWA HANDLOWA
COLOR SPRAY PERLATO AZZURRO | COLOR SPRAY SHINY LIGHT BLUE
MASA NETTO
32 g
OPAKOWANIE
METALOWA PUSZKA Z DOZOWNIKIEM
POJEMNOŚĆ
50 ml
RODZAJ
BARWNIK SPOŻYWCZY W SPRAYU
BARWA
BŁYSZCZĄCA
KOLOR
JASNO-NIEBIESKI | BŁYSZCZĄCY | PERŁOWY
FORMA
SPRAY (NA BAZIE ALKOHOLU ETYLOWEGO)
PRZEZNACZENIE
PRODUKT DO DEKORACJI ŻYWNOŚCI
ZASTOSOWANIE
DEKOROWANIE POWIERZCHNI CZEKOLADY | MASY CUKROWEJ | MARCEPANU
DOZOWANIE
20.83 g/kg produktu końcowego
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM, CHŁODNYM I ZACIENIONYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
SERIA PRODUKTOWA
COLOR SPRAY PERLATO
CERTYFIKATY
AZO FREE | GLUTEN FREE
CERTYFIKATY
BEZ BIELI TYTANOWEJ
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 78,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii: