- Obniżka

Seria form do czekolady ICONIC wykonanych z poliwęglanu do tworzenia pralin z otworem przelotowym;
forma do tworzenia pralin w kształcie trójkąta z otworem.
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny Wymiary mm 33 × 30 × h 15,5 mm
Objętość czekolady: +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości.
Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady,
etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: PAVONI90
Marka: PAVONI ITALIA
Drop od Pavoni Italia, forma silikonowa do nowoczesnych deserów i monoporcji. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 12 dekoracyjnych porcji o wymiarach: śr. 66 mm x wys. 47 mm i pojemności 100 ml.
Indeks: PAVONI18
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI218
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI125
Marka: PAVONI ITALIA