- Obniżka

Forma do pralin z poliwęglanu zaprojektowana z Antonio Bachour.
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny 28 x 28 x h 18 mm
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: PAVONI126
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI187
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI362
Marka: PAVONI ITALIA
Seria form silikonowych o pojemności 40 mililitrów do tworzenia nowoczesnych przekąsek. Eleganckie i proste kształty, które doskonale dostosujesz do każdej okazji.
Indeks: MONALISA56
Marka: MONA LISA
Posypka strzelająca 1 - 6 mm