Forma do pralin PC65 Antonio Bachour Pavoni
  • Forma do pralin PC65 Antonio Bachour Pavoni

Forma do pralin PC65 Antonio Bachour Pavoni

PAVONI255
96,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Forma do pralin z poliwęglanu zaprojektowana z Antonio Bachour.

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny 28 x 28 x h 18 mm

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
PAVONI255
3 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: LUBECA44

Marka: LUBECA

0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich

favorite_border favorite

Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.

Cena 14,50 zł

72,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: RÓŻNE224

Marka: SEMPRE

1 kg ŻELATYNA WIEPRZOWA SPOŻYWCZA 180 BLOOM 20 MESH w postaci drobnych granulek (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie drobnych granulek. 

Cena 70,00 zł

70,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE