- Obniżka

Zaprojektowany przez mistrza świata Davide Comaschi
Forma poliwęglanowa do czekolady, ekskluzywny geometryczny kształt, aby uzyskać czekoladę serca z 3 różnymi nadzieniami
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 15 sztuk
Wielkość praliny 7 ml/3 ml/2,5 ml w sumie 12,50 ml
Objętość czekolady
8,2 gr / 3,5 gr / 3,1 gr łącznie 14,8 gr
Profesjonalna forma z policarbonatu, zapewia doskonały kształ i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłwoej pracy z czekoladą w procesie temerowania / krystalizacji kryształów masła kakowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: FOODCOLOURS82
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MEDAC87
Białe miseczki papierowe do lodów na wynos. Powlekane papierowe kubki do lodów. Kubki do lodów na wynos. Jednorazowe miseczki do lodów.
Indeks: USŁUGI15
Marka: SEMPRE
Idealny pomysł na szybką i wyjątkową dekorację Twojego tortu - spersonalizowany wydruk na jadalnym papierze cukrowym.
Indeks: CALLEBAUT99
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.