
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
5kg PRA-CLAS-T14 HAZELNUT PRALINE nadzienie pralina orzech laskowy Callebaut
90,90 zł / 1 kg
Tekstura wieprzowa do tworzenia chrupiącego dodatku do potraw.
Składniki: skórka wieprzowa, sól, przeciwutleniacz: (e306), E304i).
Może zawierać śladowe ilości soi, orzechów arachidowych i innych orzechów.
Dozowanie: quantum satis
Opakowanie: 600 g
Kod produktu: 58400002
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt po usmażeniu w głębokim tłuszczu w 220 stopniach Celsjusza (5 sekund) staje się chrupiący.
Idealny jako dodatek teksturalny do potraw.
Zaskakujący produkt wykonany z gotowanej i częściowo odwodnionej skórki wieprzowej,
po usmażeniu zwiększa swoją objętość 4-5 krotnie. W smaku przypomina prażynki, jednak
o wyjątkowo intensywnym i naturalnym smaku.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada łatwo łączy się z barwnikami spożywczymi rozpuszczalnymi w tłuszczu, co pozwala na tworzenie kolorowych pralin i dekoracji czekoladowych.
Indeks: LUBECA65
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Indeks: SOSA64
Marka: Sosa Ingredients