1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
Tekstura wieprzowa do tworzenia chrupiącego dodatku do potraw.
Składniki: skórka wieprzowa, sól, przeciwutleniacz: (e306), E304i).
Może zawierać śladowe ilości soi, orzechów arachidowych i innych orzechów.
Dozowanie: quantum satis
Opakowanie: 600 g
Kod produktu: 58400002
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt po usmażeniu w głębokim tłuszczu w 220 stopniach Celsjusza (5 sekund) staje się chrupiący.
Idealny jako dodatek teksturalny do potraw.
Zaskakujący produkt wykonany z gotowanej i częściowo odwodnionej skórki wieprzowej,
po usmażeniu zwiększa swoją objętość 4-5 krotnie. W smaku przypomina prażynki, jednak
o wyjątkowo intensywnym i naturalnym smaku.
Szczegóły produktu
1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej