![AIR MAT mata silikonowa 595x395 mm AIR MAT mata silikonowa 595x395 mm](https://www.cukieteria.pl/17359-large_default/air-mat-mata-silikonowa-583x384-mm-do-wypiekow-antyposlizgowa-silikomart.jpg)
![AIR MAT mata silikonowa 595x395 mm AIR MAT mata silikonowa 595x395 mm](https://www.cukieteria.pl/17359-large_default/air-mat-mata-silikonowa-583x384-mm-do-wypiekow-antyposlizgowa-silikomart.jpg)
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 595x395
Mata z mikroperforowanej matrycy silikonowej z rdzeniem z włókna szklanego doskonale nadaje się do wypieku éclairs, ciasteczek, wyrobów cukierniczych, chleba i pizzy. Dzięki otworom ciepło rozprowadza się równomiernie na całej powierzchni maty, gwarantując doskonałe wypieki zarówno na wierzchu, jak i na podłożu. Produkty Mikroperforowane maty silikonowe mogą być również stosowane jako podkładki podczas zamrażania, są antypoślizgowe i nieprzywierające.
Rozmiar: 583 x 384 mm
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: KERRY49
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: SILIKOMART587
Marka: SILIKOMART
Zestaw do tworzenia nowoczesnych eklerów składający się z perforowanej maty oraz formy silikonowej. Mata z mikroperforacją pozwala na wypiekanie idealnych korpusów z ciasta parzonego. Forma silikonowa pozwala na efektowne wykończenie i udekorowanie eklerów.
Indeks: SILIKOMART513
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART495
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI113
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI178
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI32
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: ICB15
Marka: ICB TECNOLOGIE
Profesjonalna mata wykonana z odpornego materiału teflonowego - przeznaczona do wypieku ciasta chlebowego i wyrobów cukierniczych. Arkusze do stosowania w piecach elektrycznych, konwekcyjnych i tunelowych.
Indeks: PAVONI410
Marka: PAVONI ITALIA
Forosil strip - praktyczność maty z mikroperforacją w formie wygodnych do stosowania pasków. Perforowane paski wykonane są z włókna szklanego i mikrootworami, który szczelnie pokryto warstwą silikonu. Przeznaczone do równomiernego wypieku ciasta kruchego, drożdżowego i ciast na zakwasie w metalowych formach i rantach cukierniczych.
Indeks: PAVONI237
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART497
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART467
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI25
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART515
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI342
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku ciasta kruchego. Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: PAVONI26
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI71
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI228
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI238
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku eklerów (ciasta parzonego). Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: PAVONI229
Marka: PAVONI ITALIA
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 595x395