

Mikroperforowana i nieprzywierająca mata silikonowa. Mikro-otwory ułatwiają optymalną dystrybucję ciepła i umożliwiają doskonałe pieczenie produktu.
Mata 520 x 315 mm
Zastosowanie
1. Umieść matę na blasze
2. Nanieś ciasto
3. Upiecz
Mata nadaje się cięcia.
Kolor: ceglany
Indeks: PAVONI64
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI342
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku ciasta kruchego. Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: THERMOHAUSER385
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: KERRY50
Marka: RAVIFRUIT
Wysokiej jakości przecier liczi o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.