op. 450 szt. Lacrima - 331029 Barbara Decor - geometryczna dekoracja czekoladowa - dł. 55 x szer. 35 mm mm

Indeks: BARIMA532
196,00 zł (23% VAT)
0,44 zł / 1 szt.

159,35 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Geometryczne dekoracje czekoladowe!

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Seria pobudzających kreatywność geometrycznych dekoracji czekoladowych. Uniwersalna dekoracja, która sprawdzi się na każdą okazję! Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami, które są w pełni bezpieczne do spożycia. 

Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C). 

Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania.

Uwaga! Rzeczywiste kolory dekoracji czekoladowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Skład dekoracji czekoladowych:

Składniki i alergeny: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełna w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat waniliowy; produkt może zawierać soję. Masa kakaowa w czekoladzie deserowej minimum 56%.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Jak przechowywać dekoracje czekoladowe?

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; maksymalna wilgotność względna 70%.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Trójkąty czekoladowe, charakterystyka produktu:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Charakterystyka i szczegóły produktu:
Nazwa handlowa Lacrima
Numer katalogowy 331029
Rodzaj gotowe do użycia dekoracje z czekolady
Ilość sztuk w opakowaniu 450 sztuk
Masa netto 1.05 kg
Opakowanie tekturowe opakowanie ochronne
Wymiary dekoracji dł. 55 mm x szer. 35 mm
Kształt płaski
Wzór abstrakcyjny
Kolor brązowy, kremowy
Smak biała czekolada i czekolada deserowa
Tematyka uniwersalna
Przeznaczenie produkt do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do dekoracji cukierniczych
Producent Barbara Decor by Barbara Luijckx
Dystrybutor Sempre Group

Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:
Wartość energetyczna 2415 kJ / 582 kcal
Tłuszcz 38.8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 23.9 g
Węglowodany 52.8 g
w tym cukry 52.3 g
Białko  4.0 g
Sól 0.08 g

Zastosowanie gotowych dekoracji czekoladowych:

W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:

OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR

* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).

Szczegóły produktu