1kg Czekolada 57,6% wysokopłynna CIEMNA/DESEROWA CHD-N811FOUNE Callebaut

CALLEBAUT96

Producent: Callebaut

Nowy produkt

8 Sztuk/-i

Uwaga: Ostatnie sztuki!

52,00 zł brutto.

52,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 5 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 5 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,50 zł.


Udostępnij: 

1kg Callebaut wysokopłynna CIEMNA/DESEROWA 57,6% CHD-N811FOUNE Callebaut:

Intensywny smak z mocno wyczuwalnym kakao i zrównoważoną słodyczą.

Opis: czekolada o dużej zawartości kakao i podwyższonej zawartości masła kakaowego, 

taki skład gwarantuje dłuższy czas płynności czekolady po rozpuszczeniu.

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o podwyższonej płynności.

Produkowana w postaci niedużych pastylek/kaletek, co ułatwia dozowanie i rozpuszczanie.

Czekolada dedykowana jest do fontann czekoladowych, ponieważ nie wymaga upłynniania.

Nadaje się również do przygotowywania nadzień, dekoracji oraz fondue.

Po połączeniu z mlekiem i śmietanką daje gładką i kremową czekoladę do picia.

Czekoladę wystarczy roztopić w temperaturze 45°C, a następnie wlać do fontanny lub fondue.

Pochodzenie: głównie ziarna z zachodniej Afryki, przeważnie odmiana Forastero

Składniki: cukier, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. 

Skład: 

- kakao: 57,6%

- mleko: 0,0%

- tłuszcz: 41,1%

Płynność: 5/5

Opakowanie: 1kg (konfekcjonowanie z opakowania 2,5 kg) 

Kod produktu: CHD-N811FOUNE

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- fontanny czekoladowe, fondue, nadzienia, czekolada do picia

POBIERZ NASZE E-booki:

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Czekolada 57,6% wysokopłynna CIEMNA/DESEROWA CHD-N811FOUNE Callebaut

1kg Czekolada 57,6% wysokopłynna CIEMNA/DESEROWA CHD-N811FOUNE Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry