
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Organiczna BIO PERU 70% 789 Lubeca:
Opis: organiczna czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana z ziarna kakaowego z Peru;
charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego z nutami owoców.
Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,
co ułatwia pracę z czekoladą.
Zawartość kakao minimum 70%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Peru
Składniki: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe;*
może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów, soi i mleka.
* certyfikowana uprawa ekologiczna/DE-ÖKO-001
Opakowanie: 2,5 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: 789
Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 579/2401 kcal/kJ
tłuszcz: 42,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,0 g
węglowodany: 36,0 g
- w tym cukry: 30,0 g
białko: 7,0 g
sól: 0,0 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: FSOPAKOWANIA42
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: BARIMA266
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA08
Marka: VALRHONA
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT04(1)
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ze stewią
Indeks: CALLEBAUT94
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT84
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy.
Indeks: LUBECA54
Marka: Lubeca
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: PERNIGOTTI173
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT