Zmysłowa mleczna czekolada z prawdziwym karmelem. Kremowa czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. Czekolada o średniej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i batonów czekoladowych o aksamitnej konsystencji.
Czekolada smakowa i kolorowa
Idealny balans pomiędzy kolorem i smakiem. Dodaj ekscytujące kolory i świeże aromaty owocowe w kaletkach czekolady. W ofercie mamy również czekolady składające się wyłącznie z naturalnych składników.
DRODZY KLIENCI. W SEZONIE LETNIM PODCZAS UPAŁÓW CZEKOLADA NARAŻONA JEST NA ROZPUSZCZENIE POD WPŁYWEM WYSOKICH TEMPERATUR. JEŻELI CHCĄ PAŃSTWO MIEĆ GWARANCJĘ NIE ZMIENIONEJ POSTACI CZEKOLADY PROSZĘ WYBRAĆ DODATKOWO OPAKOWANIE STYROPIANOWE DO TRANSPORTU. W PRZECIWNYM NIE PONOSIMY ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA STAN W JAKIM DOTRZE DO PAŃSTWA ZAMÓWIONY TOWAR!
Jest 36 produktów.
RB2 Finest Belgian Ruby Chocolate to kolejna odsłona rubinowej czekolady o jeszcze bardziej intensywnym smaku z mocno wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i przyjemną nutą kwasowości. Bardziej wyrazisty kolor, idealny do tworzenia naturalnych aplikacji o pięknej barwie.
RB2 Finest Belgian Ruby Chocolate to kolejna odsłona rubinowej czekolady o jeszcze bardziej intensywnym smaku z mocno wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i przyjemną nutą kwasowości. Bardziej wyrazisty kolor, idealny do tworzenia naturalnych aplikacji o pięknej barwie.
RB2 Finest Belgian Ruby Chocolate to kolejna odsłona rubinowej czekolady o jeszcze bardziej intensywnym smaku z mocno wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i przyjemną nutą kwasowości. Bardziej wyrazisty kolor, idealny do tworzenia naturalnych aplikacji o pięknej barwie.
RB2 Finest Belgian Ruby Chocolate to kolejna odsłona rubinowej czekolady o jeszcze bardziej intensywnym smaku z mocno wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i przyjemną nutą kwasowości. Bardziej wyrazisty kolor, idealny do tworzenia naturalnych aplikacji o pięknej barwie.
1kg CZEKOLADA RUBY 47.3% RECIPE N°RB1 CHR-R35RB1-554 CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
2.5 kg CZEKOLADA RUBY 47.3% RECIPE N°RB1 CALLEBAUT CHR-R35RB1-E4-U70
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
op. 400 g BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CALLEBAUT CHK-R30GOLD-E0-D94
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
1 kg BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CHK-R30GOLD-E4-U70 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CALLEBAUT CHK-R30GOLD-E4-U70
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
20 kg BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CHK-R30GOLD-78A CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
1 kg CARAMEL CALLETS™ CHF-N3438CARE4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej czekolady i karmelu
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym karmelem - kremowa kuwertura czekoladowa o złotobrązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
2.5 kg CARAMEL CALLETS™ CHF-N3438CARE4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej czekolady i karmelu
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym karmelem - kremowa kuwertura czekoladowa o złotobrązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
1 kg HONEY CALLETS™ CHF-Q1HONEY-E4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej czekolady z miodem
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym miodem o złotobrązowej barwie. Wyjątkowy profil smakowy, intensywny aromat i przyjemna słodycz. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
2.5 kg HONEY CALLETS™ CHF-Q1HONEY-E4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej czekolady z miodem
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym miodem o złotobrązowej barwie. Wyjątkowy profil smakowy, intensywny aromat i przyjemna słodycz. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
1 kg ORANGE CALLETS™ ORANGE-E4-U70 CALLEBAUT połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
2.5 kg ORANGE CALLETS™ ORANGE-E4-U70 CALLEBAUT połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
1 kg CAPPUCCINO CALLETS™ CAPPUCCINO-E4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej i białej czekolady z kawą
Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
2.5 kg CAPPUCCINO CALLETS™ CAPPUCCINO-E4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej i białej czekolady z kawą
Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Aksamitna biała czekolada o przyjemnej złotej barwie - Blond. Wyczuwalne nuty ciasteczek biszkoptowych, subtelne nuty maślane i karmelowe. Biała czekolada o średniej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów i ganache o zaskakującej barwie!
Ważne! Wysyłki w pojemnikach z suchym lodem realizujemy od 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania. Styropianowy pojemnik transportowy. Pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury, minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Cukiernicza specjalność z prawdziwym sokiem z owoców Yuzu. Produkt potocznie nazywany "czekoladą owocową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i soku owocowego. Doskonale zbilansowana słodycz z owocową nutą Yuzu. Czekolada o charakterystycznej żółtej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i wyrobów formowanych.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym sokiem z owoców Yuzu. Produkt potocznie nazywany "czekoladą owocową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i soku owocowego. Doskonale zbilansowana słodycz z owocową nutą Yuzu. Czekolada o charakterystycznej żółtej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i wyrobów formowanych.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym sokiem z owoców Yuzu. Produkt potocznie nazywany "czekoladą owocową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i soku owocowego. Doskonale zbilansowana słodycz z owocową nutą Yuzu. Czekolada o charakterystycznej żółtej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i wyrobów formowanych.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym sokiem z owoców Yuzu. Produkt potocznie nazywany "czekoladą owocową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i soku owocowego. Doskonale zbilansowana słodycz z owocową nutą Yuzu. Czekolada o charakterystycznej żółtej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i wyrobów formowanych.
Zmysłowa mleczna czekolada z prawdziwym karmelem. Kremowa czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. Czekolada o średniej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i batonów czekoladowych o aksamitnej konsystencji.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym proszkiem malinowym. Produkt potocznie nazywany "czekoladą malinową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i proszku malinowego. Doskonale zbilansowana słodycz z nutą malinowej kwasowości. Czekolada o charakterystycznej, intensywnie różowej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i polew.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym proszkiem malinowym. Produkt potocznie nazywany "czekoladą malinową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i proszku malinowego. Doskonale zbilansowana słodycz z nutą malinowej kwasowości. Czekolada o charakterystycznej, intensywnie różowej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i polew.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym proszkiem truskawkowym. Produkt potocznie nazywany "czekoladą truskawkową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i proszku truskawkowego. Doskonale zbilansowana słodycz z nutą kandyzowanych owoców. Czekolada o charakterystycznej, intensywnie różowej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i polew.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym proszkiem truskawkowym. Produkt potocznie nazywany "czekoladą truskawkową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i proszku truskawkowego. Doskonale zbilansowana słodycz z nutą kandyzowanych owoców. Czekolada o charakterystycznej, intensywnie różowej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i polew.
2.5 kg LEMON CALLETS™ LEMON-E4-U70 CALLEBAUT połączenie białej czekolady z aromatem cytrynowym
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem cytrynowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Aksamitna biała czekolada o przyjemnej złotej barwie - Blond. Wyczuwalne nuty ciasteczek biszkoptowych, subtelne nuty maślane i karmelowe. Biała czekolada o średniej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów i ganache o zaskakującej barwie!
Cukiernicza specjalność z prawdziwymi migdałami. Produkt potocznie nazywany "czekoladą migdałową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i mielonych migdałów. Doskonale zbilansowana słodycz z przyjemnym smakiem surowych migdałów. Czekolada, o charakterystycznej złotej barwie, która wznosi orzechowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o średniej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i wyrobów formowanych.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 32% WHITE CARAMEL CHIPS 832 104 LUBECA
Biała czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i delikatnej, bursztynowej barwie. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu.