1kg Czekolada LIMONKOWA Callets Lemon 33,7% LEMON-E4-U70 Callebaut

CALLEBAUT91

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.

2 Sztuk/-i

Uwaga: Ostatnie sztuki!

75,00 zł brutto.

75,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 7 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 7 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,70 zł.


Udostępnij: 

1kg Czekolada LIMONKOWA Callets Lemon 33,7% LEMON-E4-U70 Callebaut:

Opis: masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego 33,7%.

Świeża zielona barwa i śmietankowy smak o wyraźnym aromacie limonkowym.

Czekolada łączy w sobie słodkie nuty karmelowe z kwaśnym smakiem limonki.

Zawartość kakao minimum 33,7%

 

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy (27,5%), mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa,

naturalny aromat cytrynowy, barwniki: (E132), (E100), naturalny aromat waniliowy.

Płynność: 2/5

Opakowanie:  1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 2,5 kg)

Sposób użycia: stosować jak zwykłą czekoladę białą do oblewania, formowania, maczania, ozdabiania i nadawania aromatu.

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu: LEMON-E4-U70

 

Termin przydatności do spożycia:  12 miesięcy od daty produkcji

 

Wartości odżywcze na 100 g produktu

Wartość energetyczna

559/2340 kcal/kJ

Tłuszcz

34,0 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone

20,0 g

Węglowodany

59,0 g

Cukry

58,0 g

Proteiny białko

5,1 g

Sól

0,18 g

 

POBIERZ NASZE E-booki:

 

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Czekolada LIMONKOWA Callets Lemon 33,7% LEMON-E4-U70 Callebaut

1kg Czekolada LIMONKOWA Callets Lemon 33,7% LEMON-E4-U70 Callebaut

Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry