2,5kg Czekolada Lemonkowa LEMON-E4-U70 Callabaut

BARRYCALLEBAUT41

Nowy produkt

Belgijska czekolada lemonkowa Callebaut

Tego produktu nie ma już w magazynie

175,00 zł brutto.

175,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 17 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 17 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,70 zł.


Udostępnij: 

Belgijska czekolada Callebaut Lemonkowa w opakowaniu 2,5 kg + GRATISY!     

Potocznie nazywana Czekoladą według fachowej nomenkaltury i nazewnictwa jest Masą cukierniczą na bazie masła kakowego, produkowanej na bazie własnie białej czekolady.

Belgijskie kaletki bardzo wysokiej jakości o zrównowarzonym smaku białej czekolady i limonki. 

Czekolada nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue i fontanny czekoladowej.
Charakterystyka:
Smak: Zielony kolor i limonkowy smak.

Skład: cukier, tłuszcz kakaowy 27,5 %, mleko pełne w proszku, emulgator; lecytyna sojowa, naturalne aromaty, Barwniki: E132, E100, wanilia.
Waga opakowania: 2,5 kg
Data przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.
- Produkt Koszerny

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada Lemonkowa LEMON-E4-U70 Callabaut

2,5kg Czekolada Lemonkowa LEMON-E4-U70 Callabaut

Belgijska czekolada lemonkowa Callebaut

Przejdź do góry