1kg CAPPUCINO mleczna 30,8% Callebaut

BARRYCALLEBAUT72

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Czekolada CAPPUCINO czekolada mleczna i biała z kawą 

Tego produktu nie ma już w magazynie

65,00 zł brutto.

65,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 6 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 6 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,60 zł.


Udostępnij: 

1 kg CAPPUCINO mieszanka czekolada mleczna i biała z kawą CAPPUCINO-552

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o zrównoważonym smaku mlecznej i białej czekolady o smaku cappucino. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się. Czekolada w 100% oryginalna.

Czekolada idealnie nadaje się do 
sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue i przyrządzania pitnej czekolady. Po połączeniu z mlekiem lub wodą powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Z opakowania 1 kg po połączeniu z mlekiem i śmietanką uzyskasz około: 
3,5L pysznej czekolady na gorąco w zależności od przepisu. SPRAWDZONE  RECEPTURY GRATIS przy zakupie!

W przypadku stosowania do fontann czekoladowych zaleca się upłynnianie olejem roślinnym (polecamy zwykły słonecznikowy) lub masłem kakaowym w proporcji 5-8%, co nie zmienia smaku czekolady, a jedynie delikatnie zwiększa jej płynność pozwalając na domykanie się tzw. "płaszcza" w fontannie. Nie jest konieczne upłynnianie czekolady w kociołkach fondue.

Charakterystyka:

Smak: mieszanka czekolad mlecznej i białej z nutą cappucino.
Skład: zawartość kakao 30.8% cukier, tłuszcz kakaowy, kawa instant, naturalna wanilia, mleko pełne w proszku 22,5%, emulgator; lecytyna sojowa.
Opakowania: 1 kg (konfekcja z oryginalnych opakowań 2,5kg)

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg CAPPUCINO mleczna 30,8% Callebaut

1kg CAPPUCINO mleczna 30,8% Callebaut

Czekolada CAPPUCINO czekolada mleczna i biała z kawą 

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry