2,5kg Czekolada MLECZNA Origine PAPOUASIE 35% CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry

CACAOBARRY11

Producent: Cacao Barry

Nowy produkt

13 Sztuk/-i

190,00 zł brutto.

190,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 19 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 19 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,90 zł.


Udostępnij: 

2,5kg Czekolada MLECZNA Origine PAPOUASIE 35% CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry:

 

Opis: czekolada mleczna o statusie kuwertury, produkowana z ziaren kakaowych z Papui Nowej Gwinei, głównie odmiana Forastero.

Bardzo kremowa czekolada o intensywnym mlecznym smaku, ujawnia nuty orzecha laskowego, owoców oraz karmelu.

Zawartość kakao minimum 35%.

 

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna z Papui Nowej Gwinei, głównie odmiana Forastero

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 36%

- mleko: 23%

- tłuszcz: 37%

Płynność: 4/5

Opakowanie: 2,5 kg

 

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: CHM-Q35PAP-E4-U70

 

Wskazówki dotyczące parowania: piernik, lukrecja, malina, kandyzowany imbir, karmel, orzechy włoskie, zielona herbata, herbata czarna

Termin przydatności do spożycia:  18 miesięcy od daty produkcji

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 572/2394 kcal/kJ

tłuszcz: 38,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,0 g

węglowodany: 47,0 g

 - w tym cukry: 46,0 g

białko: 7,9 g

sól: 0,23 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada MLECZNA Origine PAPOUASIE 35% CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry

2,5kg Czekolada MLECZNA Origine PAPOUASIE 35% CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry