• Pernigotti Day

  • Szkolenie Monin 8 maja

  • PŁAĆ WYGODNIE

gotowa do użycia - kolorowa polewa - do dekorowania tortów w stylu drip cake
  • gotowa do użycia - kolorowa polewa - do dekorowania tortów w stylu drip cake
  • gotowa do użycia - kolorowa polewa - do dekorowania tortów w stylu drip cake

180 g DRIP CHOC COCOA 23311 MODECOR gotowa do użycia polewa dekoracyjna kakaowa

MODECOR1103

60,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

TORT W STYLU DRIP CAKE? NIC PROSTSZEGO... 

WYPRÓBUJ DRIP CHOC!

Drip Choc - to seria gotowych do użycia polew dekoracyjnych dostępnych w kilku wersjach kolorystycznych. Przeznaczone są do oblewania i dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych (zwłaszcza tortów). Pozwalają na szybkie i efektowne dekorowanie przy niewielkim nakładzie pracy i gwarantują zawsze doskonały efekt końcowy. Polewy przygotowane są na bazie cukru, tłuszczu roślinnego oraz masła kakaowego. Nie zawierają glutenu i dwutlenku tytanu. Zapakowane są w butelki nie przepuszczające światła (chroniąc polewę przed blaknięciem) z wygodną końcówką, która pozwala na łatwe dozowanie i oblewanie. Przed użyciem polewę należy podgrzać i dokładnie wymieszać.

Sposób użycia:

  • odkręcić główną nakrętkę i wstawić butelkę do kuchenki mikrofalowej na 30 sekund (moc 800 W),

  • po podgrzaniu zakręcić butelkę i energicznie wstrząsnąć w celu dokładnego wymieszania produktu,

  • po dokładnym wymieszaniu odkręcić małą nakrętkę i przystąpić do dekorowania.

PROSTE?

TO DO DZIEŁA!

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), kakao (22%), substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana (E1422), emulgator: lecytyna sojowa (E322), substancja konserwująca: tokoferol (E306); może zawierać śladowe ilości mleka i siarczynów.

Warunki przechowywania: polewy należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym - oryginalnym - opakowaniu (maksymalna temperatura składowania to 25°C); chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2407/576 kJ/kcal
Tłuszcz 41.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 35.0 g
Węglowodany 43.0 g
w tym cukry 38.0 g
Białko 4.3 g
Sól 0.02 g

DRIP CHOC (2).png

Szczegóły produktu
MODECOR1103
2 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
23311
NAZWA HANDLOWA
DRIP CHOC COCOA
MASA NETTO
180 g
OPAKOWANIE
BUTELKA Z TWORZYWA Z DOZOWNIKIEM
RODZAJ
GOTOWA DO UŻYCIA KOLOROWA POLEWA
KOLOR
KAKAOWY | BRAZOWY
FORMA
POLEWA | GOTOWA DO UŻYCIA
PRZEZNACZENIE
PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
ZASTOSOWANIE
DEKOROWANIE WYROBÓW CUKIERNICZYCH Z EFEKTEM DRIP
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
MAKSYMALNA 25°C
SERIA PRODUKTOWA
DRIP CHOC
TEMATYKA
UNIWERSALNA
CERTYFIKATY
GLUTEN FREE | AZO FREE
WYPRODUKOWANO
WE WŁOSZECH
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: SILIKOMART556

Marka: SILIKOMART

225 g MIRROR GLAZE SPARKLE 73.107.01.0001 SILIKOMART gotowa do użycia błyszcząca glazura lustrzana

Uniwersalna w zastosowaniu błyszcząca glazura lustrzana ze srebrnymi drobinkami. Przeznaczona do stosowania na powierzchnię różnego rodzaju deserów oraz zabezpieczania świeżych owoców. Jest gotowa do użycia i wyjątkowo dekoracyjna, wymaga jedynie upłynnienia przed nałożeniem na produkt. 

Cena 42,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: FOODCOLOURS302

Marka: BARBARA LUIJCKX

op. 400 ml GLOSSY SPRAY S50 FOOD COLOURS emulsja nabłyszczająca w aerozolu do stosowania na powierzchnię wyrobów

Emulsja nabłyszczająca w aerozolu - pozwalająca uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczona do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).

Cena 61,79 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: FOODCOLOURS175(1)

Marka: FOOD COLOURS

60 ml GLICERYNA W PŁYNIE E422 K-100 FOOD COLOURS gliceryna spożywcza o wszechstronnym zastosowaniu w produktach

Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.

Cena 10,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE