W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
 
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz- 
				
											
						 wstecz- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
 
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
 
- 
				
											
						
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
583/384 mm Mata perforowana AIR MAT CHOUX do ptysiów 40.112.99.0000 Silikomart
Opis produktu
583/384 mm Mata perforowana AIR MAT CHOUX do ptysiów 40.112.99.0000 Silikomart:
Opis: perforowana, dwustronna mata do wypiekania ptysiów.
Na macie znajdują się wzorniki ułatwiające nadawanie kształtu oraz utrzymanie odpowiedniego odstępu pomiędzy wypiekami z ciasta parzonego.
Dzięki perforacji temperatura jest równomiernie rozprowadzana, co gwarantuje równe wypiekanie.
Mata pozwala na jednorazowe przygotowanie 54 mniejszych ptysiów (Ø 20 mm) lub 24 większych (Ø 70 mm).
Wymiary maty: 583 x 384 mm
Wymiary ptysi: Ø 20 mm lub Ø 70 mm
Kod produktu: 40.112.99.0000
Mata w 100% wykonana z wytrzymałego silikonu.
Nadaje się do pieczenia, chłodzenia oraz mrożenia.
Można myć w zmywarce.
Szczegóły produktu
FOROSIL64 Pavoni - dł. 585 x szer. 385 mm - perforowana mata cukiernicza do wypieków
Forosil, to seria perforowanych mat cukierniczych o wszechstronnym zastosowaniu. Wykonane z odpornego włókna szklanego pokrytego warstwą silikonu. Zapewniają równomierny stopień wypieczenia. Wykazują właściwości antypoślizgowe i zapobiegające przywieraniu. Nadają się do mrożenia i mycia w zmywarce.
FOROSIL53 Pavoni - dł. 520 x szer. 315 mm - perforowana mata cukiernicza do wypieków
Forosil, to seria perforowanych mat cukierniczych o wszechstronnym zastosowaniu. Wykonane z odpornego włókna szklanego pokrytego warstwą silikonu. Zapewniają równomierny stopień wypieczenia. Wykazują właściwości antypoślizgowe i zapobiegające przywieraniu. Nadają się do mrożenia i mycia w zmywarce.
FOROSIL43 Pavoni - dł. 380 x szer. 300 mm - perforowana mata cukiernicza do wypieków
Forosil, to seria perforowanych mat cukierniczych o wszechstronnym zastosowaniu. Wykonane z odpornego włókna szklanego pokrytego warstwą silikonu. Zapewniają równomierny stopień wypieczenia. Wykazują właściwości antypoślizgowe i zapobiegające przywieraniu. Nadają się do mrożenia i mycia w zmywarce.
1 szt. ∅ 250 x h 20 mm TARTE RING ROUND 250 SILIKOMART 52.387.20.0065 rant perforowany z kompozytu
Kit Tarte ring Amore, to zestaw do tworzenia nowoczesnych tart w kształcie serca. Forma silikonowa do dekoracji + rant perforowany do wypieku kruchego spodu. W zestawie znajduje się: rant perforowany o wymiarach dł. 205 mm x szer. 190 mm x wys. 20 mm przeznaczony do wypieku kruchego spodu + forma silikonowa do dekoracji w kształcie serca o wymiarach dł. 190 mm x szer. 160 mm x wys. 26 mm i pojemności 460 ml.
STRIPE ECLAIR 95 36.344.87.0065 SILIKOMART forma silikonowa do nowoczesnych eklerów z wykrojnikiem
Zestaw składający się z formy silikonowej oraz wykrojnika do tworzenia nowoczesnych deserów inspirowanych klasycznym eklerem. Nieskomplikowany kształt pozwala na eksperymentalne łączenie smaków i tekstur oraz tworzenie efektownych dekoracji.
10 szt. STRIP40FPC FOROSIL STRIP PAVONI silikonowe paski z mikroperforacją - 635 x h 38 mm
Forosil strip - praktyczność maty z mikroperforacją w formie wygodnych do stosowania pasków. Perforowane paski wykonane są z włókna szklanego i mikrootworami, który szczelnie pokryto warstwą silikonu. Przeznaczone do równomiernego wypieku ciasta kruchego, drożdżowego i ciast na zakwasie w metalowych formach i rantach cukierniczych.
10 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 NV-01B CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Forma silikonowa do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 6 mini tortów o kwadratowej podstawie o wymiarach: 69 x 69 mm, wysokości 60 mm i pojemności 177 ml.
1 szt. PUDEŁKO RÓŻYCZKI 19/14/9h cm PS20 FS OPAKOWANIA ozdobne pudełko samoskładające z rączką
Seria ozdobnych pudełek, które słodko podziękują w Twoim imieniu gościom za przybycie. Przeznaczone przede wszystkim do pakowania kawałków cist i tortów dla gości.
 
                   
                   
                   
                   
               
               
               
               
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													