
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
5kg Czekolada MLECZNA GIANDUJA w bloku GIA-144 Barry Callebaut:
Kremowe połączenie mlecznej czekolady i pasty ze średnio wyprażonych orzechów laskowych.
Połączenie mlecznej czekolady i 25% lekko prażonych orzechów laskowych.
Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez specjalistę,
dzięki temu ma zbilansowany smak oraz delikatną, jednorodną konsystencję.
Opis: półtwardy krem z mlecznej czekolady z orzechami laskowymi (Gianduja) w bloku.
(Opakowanie zbiorcze to 25 kg (5 x 5kg), czekolada jest konfekcjonowana
na pojedyncze bloki po 5 kg, sprzedawana jest bez oryginalnego opakowania).
Produkt do użytku profesjonalnego.
Składniki: cukier, orzechy laskowe, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, masa kakaowa, masło kakaowe,
emulgator: lecytyna sojowa.
Skład: orzechy laskowe: 25%
Opakowanie: Blok 5 Kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: GIA-144
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: FOODCOLOURS90
Marka: FOOD COLOURS
dwutlenek tytanu (E171)
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA21
Marka: VALRHONA
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT85
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA