2,5kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca
  • 2,5kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca
  • 2,5kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca
  • 2,5kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca

2,5kg Czekolada 35% MLECZNA Ivory Coast 771 Lubeca

LUBECA96
168,00 zł
Brutto

67,20 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

2,5kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca:

Opis:czekolada mleczna niemieckiego producenta wyprodukowana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej.

Czekolada o statusie kuwertury (zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk,

łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu).

Produkowana w postaci kaletek, pastylek ułatwiających pracę z czekoladą.

Czekolada ma wyczuwalne nuty wanilii, mleka i karmelu.

Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy.

Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i innych orzechów.

Skład: 35% kakao, 36% masło kakaowe

Płynność: 2/5

Opakowanie: 2,5 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg)

Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (15-18°C/06% RH); w szczelnie zamkniętym opakowaniu;

chronić przed działaniem promieni słonecznych.

Kod produktu: 771

Temperatura rozpuszczania: 45°C

Temperatura krystalizacji: 27°C

Temperatura do pracy: 28,5 - 32°C

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.
Szczegóły produktu
LUBECA96
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: