• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

  • Obniżka

3,5kg GUSTO FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe 12093153 Pernigotti

PERNIGOTTI112
367,50 zł
347,50 zł Zniżka 20,00 zł
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 367,50 zł
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

3,5kg Pasta Crema Gusto Frolino CIASTECZKO 12093153 Pernigotti:

Opis: pasta smakowa do lodów - ciasteczkowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów

Produkt idealnie komponuje się z pastą do przekładania "Variegato gusto Frollino al Cioccolato".

Składniki: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, częściowo odtłuszczone mleko skondensowane, żółtko jaja, woda, aromat i smak ciasteczkowy,

stabilizator: skrobia kukurydziana, barwniki: ekstrakt z papryki, kurkumina, regulator kwasowości: kwas mlekowy (E270).

Konsystencja: gładka, gęsta

Dozowanie: 40-50g/1 litr mieszanki

Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.  

Opakowanie: 3,5 kg

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).

Kod produktu: 12093153

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI112
118 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI222

Marka: PERNIGOTTI

4 kg CREMA GIANDUIOTTO 12093515 PERNIGOTTI kremowa pasta z orzechów laskowych i kakao

Kremowa pasta do lodów o klasycznym smaku łączącym orzechy laskowe i kakao w idealnych proporcjach. Przeznaczona to produkcji lodów metodą tradycyjną. Sprawdzi się również podczas produkcji lodów wegańskich oraz różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.

Cena 1 196,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI38

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.5 kg PASTA CIOCCOLATO BIANCO 12092051A PERNIGOTTI pasta o smaku białej czekolady do lodów i cukiernictwa

Skoncentrowana pasta smakowo-aromatyczna z 20% zawartością białej czekolady. Pozwala na produkcję kremowych i aromatycznych lodów o smaku białej czekolady. Stosowana jako dodatek smakowy i aromatyczny do wyrobów cukierniczych.

Cena 347,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU