5 kg KIRIBATI FND-M66KIRI-T60 CHOCOVIC glazura z ciemnej czekolady do bezpośredniego nakładania

Indeks: CHOCOVIC06
Marka:

Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania. 

150,00 zł (23% VAT)
30,00 zł / 1 kg

121,95 zł netto

DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Magazyn: 2 szt.

Opis produktu

KIRIBATI to gotowa do użycia glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego nakładania. Stosowana jest przede wszystkim do powlekania i oblewania wyrobów cukierniczych i piekarniczych. Dobrze sprawdzi się również do nadziewania różnego rodzaju produktów. Glazura charakteryzuje się bardzo wysoką płynnością (5/5) oraz wysokim stopniem krycia. Ma charakterystyczny smak ciemnej czekolady z nutą wanilii oraz kremową, gładką konsystencję.

Ważne informacje: gotowy do użycia produkt w postaci pasty (glazury) przeznaczony do użytku profesjonalnego - do powlekania i nadziewania wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu (15%), emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat wanilinowy, aromat; możliwy kontakt krzyżowy z alergenami pochodzącymi z procesu wytwarzania; może zawierać mleko i orzechy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu - w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; optymalna temperatura składowania to 12-20°C; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 587 kcal
Tłuszcz 41.9 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 10.0 g
Węglowodany 46.3 g
w tym cukry 44.3 g
Błonnik 5.2 g
Białko 3.4 g
Sól 0.01 g

PARAMETRY CHEMICZNE WARTOŚĆ METODA REFERENCYJNA
WILGOTNOŚĆ max. 1.5% IOCCC1(1952)
OGÓLNA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU 38.3% +/- 1.5 IOCC14 (1972)
PARAMETRY FIZYCZNE WARTOŚĆ METODA REFERENCYJNA
LEPKOŚĆ CAS 400-1.300 mPa.s IOCCC46(2000) i 10(1973)
GRANICA PŁYNNOŚCI 4.5-10.00 Pa IOCCC46(2000) i 10(1973)
ROZDROBNIENIE 4-8% cząstek suchej masy beztłuszczowej ma wielkość > 30 um IOCCC116(1990)
PARAMETRY MIKROBIOLOGICZNE WARTOŚĆ METODA REFERENCYJNA
CAŁKOWITA LICZBA DROBNOUSTROJÓW max. 5.000/g ISO4833
DROŻDŻE max. 50/g ISO7954
PLEŚNIE max. 50/g ISO7954
ENTEROBAKTERIE max. 10/g ISO21528-2
COLIFORMY max. 10/g ISO4832
ESCHERICHIA COLI nieobecny/g ISO16649-2
SALMONELLA nieobecny /25 g ISO6579

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
FND-M66KIRI-T60
NAZWA HANDLOWA
KIRIBATI DARK CHOCOLATE GLAZE
MASA NETTO
5 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z POKRYWĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
10 kg (2 x 5 kg) KARTON
RODZAJ
GLAZURA | PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
SMAK
CIEMNA CZEKOLADA
BARWA
KAKAOWA | BRĄZOWA
FORMA
GLAZURA
KONSYSTENCJA
GŁADKA | KREMOWA
ROZPUSZCZALNOŚĆ
5/5
PRZEZNACZENIE
DO BEZPOŚREDNIEGO NAKŁADANIA
ZASTOSOWANIE
DO POWLEKANIA | OBLEWANIA | NADZIEWANIA
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
APLIKACJE
WYROBY CUKIERNICZE I PIEKARNICZE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI