Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
5 kg KIRIBATI FND-M66KIRI-T60 CHOCOVIC glazura z ciemnej czekolady do bezpośredniego nakładania
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Opis produktu
KIRIBATI to gotowa do użycia glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego nakładania. Stosowana jest przede wszystkim do powlekania i oblewania wyrobów cukierniczych i piekarniczych. Dobrze sprawdzi się również do nadziewania różnego rodzaju produktów. Glazura charakteryzuje się bardzo wysoką płynnością (5/5) oraz wysokim stopniem krycia. Ma charakterystyczny smak ciemnej czekolady z nutą wanilii oraz kremową, gładką konsystencję.
![]()
Ważne informacje: gotowy do użycia produkt w postaci pasty (glazury) przeznaczony do użytku profesjonalnego - do powlekania i nadziewania wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
![]()
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu (15%), emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat wanilinowy, aromat; możliwy kontakt krzyżowy z alergenami pochodzącymi z procesu wytwarzania; może zawierać mleko i orzechy.
![]()
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu - w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; optymalna temperatura składowania to 12-20°C; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 587 kcal |
| Tłuszcz | 41.9 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 10.0 g |
| Węglowodany | 46.3 g |
| w tym cukry | 44.3 g |
| Błonnik | 5.2 g |
| Białko | 3.4 g |
| Sól | 0.01 g |
![]()
![]()
| PARAMETRY CHEMICZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
| WILGOTNOŚĆ | max. 1.5% | IOCCC1(1952) |
| OGÓLNA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU | 38.3% +/- 1.5 | IOCC14 (1972) |
| PARAMETRY FIZYCZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
| LEPKOŚĆ CAS | 400-1.300 mPa.s | IOCCC46(2000) i 10(1973) |
| GRANICA PŁYNNOŚCI | 4.5-10.00 Pa | IOCCC46(2000) i 10(1973) |
| ROZDROBNIENIE | 4-8% cząstek suchej masy beztłuszczowej ma wielkość > 30 um | IOCCC116(1990) |
| PARAMETRY MIKROBIOLOGICZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
| CAŁKOWITA LICZBA DROBNOUSTROJÓW | max. 5.000/g | ISO4833 |
| DROŻDŻE | max. 50/g | ISO7954 |
| PLEŚNIE | max. 50/g | ISO7954 |
| ENTEROBAKTERIE | max. 10/g | ISO21528-2 |
| COLIFORMY | max. 10/g | ISO4832 |
| ESCHERICHIA COLI | nieobecny/g | ISO16649-2 |
| SALMONELLA | nieobecny /25 g | ISO6579 |
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- FND-M66KIRI-T60
- NAZWA HANDLOWA
- KIRIBATI DARK CHOCOLATE GLAZE
- MASA NETTO
- 5 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z POKRYWĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 10 kg (2 x 5 kg) KARTON
- RODZAJ
- GLAZURA | PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
- SMAK
- CIEMNA CZEKOLADA
- BARWA
- KAKAOWA | BRĄZOWA
- FORMA
- GLAZURA
- KONSYSTENCJA
- GŁADKA | KREMOWA
- ROZPUSZCZALNOŚĆ
- 5/5
- PRZEZNACZENIE
- DO BEZPOŚREDNIEGO NAKŁADANIA
- ZASTOSOWANIE
- DO POWLEKANIA | OBLEWANIA | NADZIEWANIA
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- APLIKACJE
- WYROBY CUKIERNICZE I PIEKARNICZE
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Profesjonalna pęseta cukiernicza przeznaczona do precyzyjnego dekorowania. Stalowa pęseta gastronomiczna do nakładania i serwowania. Szczypce cukiernicze do nakładania płatków złota i srebra.
140g DUŻA CHRUPIĄCA MALINA MIXIT liofilizowane maliny całe owoce
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.
3 szt. PŁATKI ŚNIEGU - zestaw foremek z tłoczkiem do wykrawania dekoracji - śr. 25/40/55 mm
Zestaw foremek z tłoczkiem do wykrawania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej, ciasta i marcepanu. Płatki śniegu w trzech rozmiarach.