1kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg Polewa biała FAT-BASE Coating Drops Dawn

1kg białe dropsy FAT-BASED COATING DROPS WHITE Dawn (polewa niewymagająca temperowania)

DAWN110(1)

Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.

42,00 zł
Brutto

42,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

1kg FAT-BASED COATING DROPS WHITE drobne dropsy z BIAŁEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:

Białe dropsy do polew na bazie tłuszczu.

Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z białej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.

Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.



Składniki: cukier, całkowicie uwodornione i nie uwodornione tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), serwatka w proszku,

laktoza, tłuszcz roślinny, emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa, aromaty.



Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Producent: Dawn

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal

- tłuszcz: 38,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g

- węglowodany: 58,9 g

 - w tym cukry: 58,9 g

- białko: 1,2 g

- sól: 0,2 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
DAWN110(1)
10 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: LUBECA38

Marka: LUBECA

1.0 kg MARCEPAN 057 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich

Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.

Cena 63,00 zł

63,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU