- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut
2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut:
Zawartość kakao - minimum: 56,4%
Opis: ciemna czekolada do maczania lodów na patyku, rożków i do tworzenia stracciatelli;
intensywny, wyważony smak ciemnej czekolady; produkt gotowy do użycia.
Ice Chocolate Dark - ciemna czekolada (56,4%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,
w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; intensywny smak ciemnej czekolady i kakao; czekolada nie wymaga temperowania;
czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.
Płynność: 5/5
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: cukier, masa kakaowa, odtłuszczone kakao w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 56,4%
- mleko: 0,0%
- tłuszcz: 45,5%
Kod produktu: ICE-45-DNV-552
Opakowanie: 2,5kg
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;
- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);
- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;
- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe
Producent: Callebaut
Indeks: VANHOUTEN09
Marka: VAN HOUTEN
750 g INSTANT RUBY CHOCOLATE DRINK POWDER VM-54621-V99 VAN HOUTEN mieszanka w proszku do przygotowywania czekolady do picia
Idealnie kremowy smak czekolady rubinowej w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka (z wysoką zawartością kakao) do przygotowywania aromatycznego napoju o wyjątkowym smaku czekolady z owocową nutą.
Indeks: EUROVANILLE11
Marka: EUROVANILLE
1 kg PASTA WANILIOWA EUROVANILLE pasta z ziarnami wanilii Bourbon z Madagaskaru
Pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon z Madagaskaru - wytwarzana na bazie alkoholowego ekstraktu waniliowego. Uniwersalne zastosowanie w cukiernictwie.
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA PISTACCHIO B-FREE 1230123 BABBI krem pistacjowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT46
Marka: CALLEBAUT
2,5kg ICE CHOCOLATE GOLD 35,9% ICE-42-GOLD-552 Karmelowa czekolada do lodów Callebaut
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
0.85 kg STRACCIATELLA IN BOTTIGLIA 12093228 PERNIGOTTI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
1 kg ARTISTICK CIOCCOLATO BIANCO 14910 BABBI gotowa do użycia polewa dekoracyjna do lodów - biała czekolada
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA BIANCA CON COCCO E MANGO 12093232 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z kokosem i mango
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: CALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
3 kg COPERTURA FINE 12421 BABBI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: CALLEBAUT49
Marka: CALLEBAUT
2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
0.95 kg COPERTURA FINE - BOTTIGLIA 13222 BABBI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
op. 5.0 kg STRACCIATELLA GOLD 12093225 PERNIGOTTI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CON CRISTALLI ALLA MENTA 12093230 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z miętowymi kryształkami
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA PEANUT BUTTER B-FREE 1280104 BABBI krem orzech arachidowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA RINASCIMENTO 12093226 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: CALLEBAUT47
Marka: CALLEBAUT
2.5kg ICE CHOCOLATE RB1 53.6% ICE-43-RUBY-552 CALLEBAUT czekolada do lodów na patyku i stracciatella
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA NOCCIOLA B-FREE 1230124 BABBI krem orzech laskowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CRISTALLI SALATI 12093229 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!