
Indeks: PAPILART136
Marka: PAPILART
∅ 10 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO10 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
0,47 zł / 1 szt.
250g Pałeczki cukrowe BIAŁE ALABASTROWE Sempre:
Pałeczki cukrowe twarde do dekoracji cukierniczych.
Opis: uniwersalne, drobne cukrowe pałeczki do dekoracji cukierniczych.
Możemy wykańczać nimi również czekoladowe: praliny, trufle, figurki.
Polecamy zarówno do profesjonalnego, jak i pasjonackiego zastosowania.
Kolor: biały
Opakowanie: 250 g
Wymiary: 5 x 2 mm
Zastosowanie: dekoracje cukiernicze (babeczki, muffiny, torty, desery, lody, ciasta, ciasteczka, pierniczki, lizaki z ciasta)
Składniki: cukier (33%), skrobia kukurydziana, mąka pszenna (62%), maltodekstryna, syrop glukozowy,
szelak (E904), żelatyna, barwniki: biel tytanowa (E171). Może zawierać śladowe ilości mleka, lecytyny sojowej,
orzechów arachidowych i innych orzechów.
Indeks: PAPILART136
Marka: PAPILART
Indeks: THERMOHAUSER32
Marka: THERMOHAUSER
Solidnie wykonana skrobka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Indeks: SWEETDECOR242
Marka: SWEET DECOR
Dekoracyjny mix posypek cukrowych - idealny do ozdabiania różnego rodzaju wypieków i deserów.
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.