1 kg PECTINE 325NH95 LOUIS FRANCOIS pektyna przeznaczona do produkcji przetworów owocowych
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
500g FRUIT PECTIN NH pektyna owocowa amidowana 58030000 Sosa:
Pektyna nisko metoksylowana amidowana (AML) z solami opóźniającymi i wapniem.
Opis: pektyna wykazuje działanie zagęszczające, żelujące, stabilizujące oraz emulgujące.
Pektyną należy wymieszać z cukrem, dodać do produktu energicznie mieszając, doprowadzić do wrzenia,
na końcu procesu zakwasić środowisko (dodatek kwasu).
Odpowiednie środowisko dla działania pektyny:
- pH 3.5-3,7
- dodatek cukru minimum 40%
- dodatek kwasu
Pektyna wolno żelująca, efekt końcowy widoczny jest po 24 godzinach.
Tworzy nieprzezroczyste żele, odwracalne termicznie (40-60°C).
Składniki: pektyna amidowana (E440ii), difosforan disodowy (E450i), dekstroza, fosforan wapnia (E341iii).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 500 g
Dozowanie:
- 8-20 g/kg nappage;
- 30-40 g/kg spread owocowy + kwas cytrynowy
Kod produktu: 58030000
Dodatek na poziomie 0,5-2,0%.
Szczegóły produktu
Załączniki
1 kg PECTINE 325NH95 LOUIS FRANCOIS pektyna przeznaczona do produkcji przetworów owocowych
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
1 kg PECTINE NH NAPPAGE LOUIS FRANCOIS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.
500 g PECTINA LOW SUGAR 38895 SOSA INGREDIENTS pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy
Substancja zagęszczająca pochodzenia roślinnego - pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy. Przeznaczona do stosowania w wyrobach owocowych o obniżonej zawartości cukru i wapnia.
500 g PECTINA 325 NH 95 38892 SOSA INGREDIENTS pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu
Pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu wykazująca właściwości zagęszczające i żelujące w obecności wapnia. Przeznaczona przede wszystkim do stosowania w przetworach owocowych (zawierających wapń) oraz mlecznych. Dozowanie zależne jest od oczekiwanego efektu technologicznego.
op. 1 kg Mojito Cocktail - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - limonka i mięta
Mojito Cocktail, to wysokiej jakości przecier owocowy na bazie soku limonkowego i mięty. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Biała brzoskwinia - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier brzoskwiniowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Ananas - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier ananasowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Malina - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier malinowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Banan - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier bananowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Cytryna - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier cytrynowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Mandarynka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier mandarynkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Gruszka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier gruszkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Truskawka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier truskawkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Czarna porzeczka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier porzeczkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Zielone jabłko - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier jabłkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Morela - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier morelowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Wiśnia - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier wiśniowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Jagoda - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier borówkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Czerwone owoce - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 87% zawartość owoców
Red Berries, to wysokiej jakości przecier o 87% zawartości owoców (malin, porzeczek, żurawiny). Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Wysokiej jakości przecier z owoców tropikalnych (banan, marakuja, mango, cytryna) o 88% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Marakuja - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier marakuja o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Mango - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier mango o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Liczi - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier liczi o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Pina Colada, to wysokiej jakości przecier o egzotycznym smaku ananasa i kokosa. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
40 g PECTINE NH K-220 FOOD COLOURS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do galaretek, musów, żelków, glazur, dżemów, polew itp.
30 g GRASS GREEN FULLFILL GEL FOOD COLORING FRACTAL COLORS barwnik spożywczy w żelu - zielony
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 32% VELVET CALLEBAUT W3-E4-U71
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
MINI TERMOMETR TESTO 0560 1113 wodoodporny termometr do żywności
Niewielkich rozmiarów, podręczny termometr do żywności. Posiada klasę wodoszczelności, która pozwala na mycie w zmywarce. Idealnie sprawdzi się do punktowych pomiarów kontrolnych.
10 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823NV-01B CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej