1 kg PECTINE 325NH95 LOUIS FRANCOIS pektyna przeznaczona do produkcji przetworów owocowych
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
500g FRUIT PECTIN NH pektyna owocowa amidowana 58030000 Sosa:
Pektyna nisko metoksylowana amidowana (AML) z solami opóźniającymi i wapniem.
Opis: pektyna wykazuje działanie zagęszczające, żelujące, stabilizujące oraz emulgujące.
Pektyną należy wymieszać z cukrem, dodać do produktu energicznie mieszając, doprowadzić do wrzenia,
na końcu procesu zakwasić środowisko (dodatek kwasu).
Odpowiednie środowisko dla działania pektyny:
- pH 3.5-3,7
- dodatek cukru minimum 40%
- dodatek kwasu
Pektyna wolno żelująca, efekt końcowy widoczny jest po 24 godzinach.
Tworzy nieprzezroczyste żele, odwracalne termicznie (40-60°C).
Składniki: pektyna amidowana (E440ii), difosforan disodowy (E450i), dekstroza, fosforan wapnia (E341iii).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 500 g
Dozowanie:
- 8-20 g/kg nappage;
- 30-40 g/kg spread owocowy + kwas cytrynowy
Kod produktu: 58030000
Dodatek na poziomie 0,5-2,0%.
Szczegóły produktu
Załączniki
1 kg PECTINE 325NH95 LOUIS FRANCOIS pektyna przeznaczona do produkcji przetworów owocowych
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
1 kg PECTINE NH NAPPAGE LOUIS FRANCOIS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.
500 g PECTINA LOW SUGAR 38895 SOSA INGREDIENTS pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy
Substancja zagęszczająca pochodzenia roślinnego - pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy. Przeznaczona do stosowania w wyrobach owocowych o obniżonej zawartości cukru i wapnia.
500 g PECTINA 325 NH 95 38892 SOSA INGREDIENTS pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu
Pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu wykazująca właściwości zagęszczające i żelujące w obecności wapnia. Przeznaczona przede wszystkim do stosowania w przetworach owocowych (zawierających wapń) oraz mlecznych. Dozowanie zależne jest od oczekiwanego efektu technologicznego.
op. 1 kg Mojito Cocktail - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - limonka i mięta
Mojito Cocktail, to wysokiej jakości przecier owocowy na bazie soku limonkowego i mięty. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Biała brzoskwinia - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier brzoskwiniowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Ananas - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier ananasowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Malina - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier malinowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Banan - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier bananowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Cytryna - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier cytrynowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Mandarynka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier mandarynkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Gruszka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier gruszkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Truskawka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier truskawkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Czarna porzeczka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier porzeczkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Zielone jabłko - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier jabłkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Morela - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier morelowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Wiśnia - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier wiśniowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Jagoda - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier borówkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Czerwone owoce - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 87% zawartość owoców
Red Berries, to wysokiej jakości przecier o 87% zawartości owoców (malin, porzeczek, żurawiny). Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Wysokiej jakości przecier z owoców tropikalnych (banan, marakuja, mango, cytryna) o 88% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Marakuja - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier marakuja o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Mango - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier mango o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
op. 1 kg Liczi - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców
Wysokiej jakości przecier liczi o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Pina Colada, to wysokiej jakości przecier o egzotycznym smaku ananasa i kokosa. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
40 g PECTINE NH K-220 FOOD COLOURS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do galaretek, musów, żelków, glazur, dżemów, polew itp.
Brązowy barwnik spożywczy o konsystencji żelowej do barwienia masy cukrowej, lukru królewskiego i marcepanu. Żel do barwienia biszkoptów i kremów na bazie bitej śmietany. Barwnik cukierniczy do tortu.
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej