
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
800g PRO-PANNACOTTA IOTA Karragen Sosa:
substancja zagęszczająca - karragen z czerwonych alg
Substancja nie jest odporna na zamrażanie, daje miękki żel.
Składniki: substancja zagęszczająca: karragen (E407).
Dozowanie: 2-15 g/kg
- nierozpuszczalny w zimnej wodzie
- częściowo rozpuszczalny w ciepłej wodzie (80-90°C)
- rozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych oraz olejach roślinnych.
Sposób użycia: dodać proszek do masy w temperaturze pokojowej, doprowadzić do 80°C lub zagotować.
Opakowanie: 800g
Konsystencja: proszek
Kod produktu: 58050064
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: SOSA439
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA309
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA452
Marka: Sosa Ingredients
Substancja zagęszczająca pochodzenia roślinnego - pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy. Przeznaczona do stosowania w wyrobach owocowych o obniżonej zawartości cukru i wapnia.
Indeks: SOSA473
Marka: Sosa Ingredients
Naturalna substancja zagęszczająca pozyskiwana z korzeni kuzu - skrobia w postaci proszku. Charakteryzuje się uniwersalnością w zastosowaniu dzięki neutralnemu smakowi. Wykazuje nieco silniejsze działanie zagęszczające w porównaniu do skrobi ziemniaczanej czy kukurydzianej.
Indeks: SOSA469
Marka: Sosa Ingredients
Dodatek gumy ksantanowej pozwala na uzyskanie produktów o wyjątkowo kremowej i przyjemnej konsystencji. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do lodów czy sosów oraz bezglutenowych wypieków. Łatwy w użyciu dodatek o szerokim zastosowaniu w gastronomii oraz cukiernictwie.
Indeks: SOSA349
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS03
Marka: LOUIS FRANCOIS
Indeks: MODECOR1095
Marka: MODECOR