700g TREHALOSA disacharyd z tapioki zamiennik sacharozy 00100112 Sosa
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
550g ELASTIC środek żelujący 58050036 Sosa:
środek elastyczni żelujący - mieszanka mączki chleba świętojańskiego oraz karragenu
Składniki: maltodekstryna, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego (E410),
karragen (E407), regulator kwasowości: (E332ii).
Substancja zagęszczająca i dająca elastyczne żele.
Galaretki odporne na zamrażanie.
Dozowanie: 20-50 g/kg
Opakowanie: 550 g
Konsystencja: proszek
Kod produktu: 58050036
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły produktu
700g TREHALOSA disacharyd z tapioki zamiennik sacharozy 00100112 Sosa
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.
1 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CW2NV-E4-U71 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej