
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
550g ELASTIC środek żelujący 58050036 Sosa:
środek elastyczni żelujący - mieszanka mączki chleba świętojańskiego oraz karragenu
Składniki: maltodekstryna, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego (E410),
karragen (E407), regulator kwasowości: (E332ii).
Substancja zagęszczająca i dająca elastyczne żele.
Galaretki odporne na zamrażanie.
Dozowanie: 20-50 g/kg
Opakowanie: 550 g
Konsystencja: proszek
Kod produktu: 58050036
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Indeks: SOSA280
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS07
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
Indeks: LOUISFRANCOIS03
Marka: LOUIS FRANCOIS
Naturalna substancja zagęszczająca i żelująca pochodzenia roślinnego - pozyskiwana z czerwonych wodorostów.
Indeks: SOSA506
Marka: Sosa Ingredients
Dodatek gumy ksantanowej pozwala na uzyskanie produktów o wyjątkowo kremowej i przyjemnej konsystencji. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do lodów czy sosów oraz bezglutenowych wypieków. Łatwy w użyciu dodatek o szerokim zastosowaniu w gastronomii oraz cukiernictwie.
Indeks: JAR02
Marka: JAR JAskulki Aromaty
Indeks: SOSA439
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS27
Marka: LOUIS FRANCOIS
Żelatyna rybna w proszku o mocy żelowania 200 BLOOM.
Indeks: BARIMA157(1)
Marka: DREIDOPPEL
Produkt na bazie mielonych wodorostów o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania wegańskich kremów i musów. Roślinna alternatywa dla żelatyny.
Indeks: SOSA349
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA501
Marka: Sosa Ingredients
Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.
Indeks: SOSA338
Marka: Sosa Ingredients
Przeznaczony do bezpośredniego użycia środek zagęszczający do zimnych i gorących sosów. Dodatek wystarczy dokładnie wymieszać (za pomocą trzepaczki lub miksera) z zagęszczanym sosem.
Indeks: SOSA453
Marka: Sosa Ingredients
Pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu wykazująca właściwości zagęszczające i żelujące w obecności wapnia. Przeznaczona przede wszystkim do stosowania w przetworach owocowych (zawierających wapń) oraz mlecznych. Dozowanie zależne jest od oczekiwanego efektu technologicznego.
Indeks: SOSA498
Marka: Sosa Ingredients
Karboksymetyloceluloza do substancja wykazująca właściwości zagęszczające, utwardzające oraz przeciwzbrylające (zależnie od zastosowania). Stosowana do utwardzania masy cukrowej przeznaczonej do modelowania płaskiego i przestrzennego.
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.