40,00 zł / 1 kg
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3L Czekoladziarka Brass biała do czekolady, grzanego wina i piwa
3L Czekoladziarka Brass do czekolady, grzanego wina i piwa
Czekoladziarki Sirocco to nowatorskie urządzenia do napojów serwowanych na gorąco: czekolada, herbata, kawa, mleko, wino, itp.
Wyposażone są w demontowany zbiornik do przygotowywania napoju. Ten unikalny system pozwala na łatwe i szybkie rozmontowanie wszystkich części mających kontakt z przygotowywanymi napojami, co znacznie pomaga utrzymać urządzenia w należytej czystości. Grzanie produktu odbywa się za pośrednictwem gorącej, aluminiowej płyty dolnej z termostatem (do 70°C) a mieszadło o specjalnie dobranych obrotach zapewnia jednolity rozkład temperatury płynu w zbiorniku. Mechanizm spustowy całkowicie demontowany w celu łatwego czyszczenia.
Dane techniczne:
Wysokość: 495mm
Szerokość: 260mm
Głębokość: 320mm
Waga: 8kg
Gwarancja 12 miesięcy.
W cenie zakupu otrzymujesz
- RECEPTURY na pitną czekoladę, kilka rodzajów wraz z Instrukcją rozpuszczania czekolady w czekoladziarkach. (forma elektroniczna wysyłana na maila)
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
1 kg CZEKOLADA CIEMNA 70.4% ECUADOR SINGLE ORIGIN CHD-R731EQU-E4-U70 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
100,00 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
102,50 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT99
Marka: CALLEBAUT
1 kg STRAWBERRY CALLETS™ STRAWBERRY-E4-U70 CALLEBAUT połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
133,00 zł / 1 kg
8,03 zł / 1 szt.
Indeks: PAVONI279
Marka: PAVONI ITALIA
RAPLETTE narzędzie do wygładzania miękkich ciast i czekolady ze stali nierdzewnej Pavoni
Indeks: CMP33
ZESTAW DO FONDUE MICRO-ONDES KC2150 CUISY przeznaczony do użytkowania w kuchence mikrofalowej
Mini zestaw stworzony do szybkiego i prostego przygotowania ulubionego fondue w zaciszu domowym. Przeznaczony do sprawnego przygotowania wyjątkowej przekąski w kuchence mikrofalowej.
Indeks: ICB14
Marka: ICB TECNOLOGIE
2 x 2 l CARAPHOT MINI 2 09.CPM2 ICB TECNOLOGIE analogowe urządzenie do rozpuszczania i podgrzewania polew
Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania polew czekolady o pojemności 4 litrów (dwa pojemniki). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Indeks: ICB11
Marka: ICB TECNOLOGIE
6 l ANALOGUE SCIOGLICHOC 09.SC6L ICB TECNOLOGIE analogowe urządzenie do rozpuszczania i podgrzewania czekolady
Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
10,95 zł / 1 szt.
Indeks: ICB13
Marka: ICB TECNOLOGIE
6 l SCIOGLICHOC DIGITAL 09.SC6LD ICB TECNOLOGIE cyfrowe urządzenie do rozpuszczania i podgrzewania czekolady
Cyfrowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Indeks: GF
Marka: BRAS
3L Czekoladziarka Brass złota do czekolady, grzanego wina i piwa
3L Czekoladziarka Brass do czekolady, grzanego wina i piwa
8,03 zł / 1 szt.
Indeks: GF6
Marka: BRAS
5L Czekoladziarka Brass srebrna do czekolady, grzanego wina i piwa
5L Czekoladziarka Brass do czekolady, grzanego wina i piwa
Indeks: MAYKU01
Marka: MAYKU
FORMBOX MAYKU kompaktowe urządzenie do formowania próżniowego w zestawie z akcesoriami
Indeks: GF5
Marka: BRAS
3L Czekoladziarka Brass srebrna do pitnej czekolady
3L Czekoladziarka srebrna do czekolady grzanego wina piwa
Indeks: GF1
Marka: BRAS
5L Czekoladziarka Brass złota do czekolady, grzanego wina,piwa
5L złota Czekoladziarka do czekolady, grzanego wina,piwa
Indeks: GF3
Marka: BRAS
5L Czekoladziarka Brass biała do pitnej czekolady, grzanego wina, piwa
Czekoladziarka Brass biała 5L do pitnej czekolady,wina,piwa