1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
250g WĘGIEL ROŚLINNY w paście E153 typ G WS 19,5% Food Colours:
Węgiel Roślinny E153 Vegetable carbon.
Węgiel roślinny jest otrzymywany w wyniku zwęglania surowców roślinnych takich jak drewno, pozostałości celulozy,
torf, skorupki orzechów kokosowych i innych. Surowiec jest zwęglany w wysokiej temperaturze.
Węgiel roślinny zawiera głównie drobno rozdrobniony węgiel. Może zawierać mniejsze ilości azotu, wodoru i tlenu.
Po wytworzeniu produkt może zaabsorbować pewną ilość wilgoci.
Składniki: Gliceryna E422, Węgiel drzewny E153, Sorbinian Potasu E202, Kwas cytrynowy E330
Barwnik jest rozpuszczalny w wodzie.
Postać: pasta
Opakowanie: 500g
Zawartość barwnika 95%
Dozowanie na zasadzie quantum satis (według uznania / do uzyskania zamierzonego efektu technologicznego).
Szczegóły produktu
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej