- Obniżka

Seria form do czekolady ICONIC wykonanych z poliwęglanu do tworzenia pralin z otworem przelotowym;
forma do tworzenia pralin w kształcie kwadratu z otworem.
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny 26 × 26 × h 16 mm
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: NOVACART18/8
Marka: NOVACART
Papierowe papilotki przeznaczone do eleganckiej prezentacji wyrobów - tych na słodko i tych bardziej wytrawnych :)
Indeks: SOSA447
Marka: Sosa Ingredients
Uniwersalny w zastosowaniu dodatek spożywczy pozwalający na uzyskiwanie puszystej konsystencji różnego rodzaju wyrobów (musów, kremów, sosów, emulsji, pianek itp.). Płynna konsystencja dodatkowo ułatwia proces łączenia z innymi płynnymi składnikami i produktami.
Indeks: PAPILART127
Marka: PAPILART
Indeks: PAVONI145
Marka: PAVONI ITALIA