- Obniżka
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
Seria form do czekolady ICONIC wykonanych z poliwęglanu do tworzenia pralin z otworem przelotowym;
forma do tworzenia pralin w kształcie kwadratu z otworem.
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny 26 × 26 × h 16 mm
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: NOVACART18/9
Marka: NOVACART
100 szt. PAPILOTKA 6 CZERWONA NOVACART ∅ 44 x h 23 mm papierowe papilotki do prezentacji i serwowania
Papierowe papilotki przeznaczone do eleganckiej prezentacji wyrobów - tych na słodko i tych bardziej wytrawnych :)
Indeks: HANSBRUNNER99
Marka: HANS BRUNNER
HB-9154-PC BRYLANTOWE SERCE HANS BRUNNER forma z poliwęglanu do pralin w kształcie serca
Walentynki nie mogą obejść się bez wyjątkowych czekoladek. Forma do pralin w kształcie serca z brylantu pozwala na przygotowanie wyjątkowo eleganckiego i słodkiego upominku.
Indeks: HANSBRUNNER112
Marka: HANS BRUNNER
HB-9169-PC BRILLANT RIEGEL HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do batonów czekoladowych - struktura diamentu
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych batonów czekoladowych. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORLD179
Marka: CHOCOLATE WORLD
CF0610 TRIANGLE - DAVIDE COMASCHI CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do trójkątnych tabliczek czekolady
Profesjonalna forma z poliwęglanu do nowoczesnych tabliczek czekolady o trójkątnym kształcie - idealnie sprawdzi się do tworzenia dekorowanych płaskich tabliczek.
Indeks: PAVONI381
Marka: PAVONI ITALIA
PC5017 SEMISFERE PAVONI forma z tritanu do pralin w kształcie półkuli
Profesjonalna forma do klasycznych pralin i czekoladek nadziewanych. Przestrzenny wzór doskonale sprawdzi się do pralin dekorowanych.
Indeks: CHOCOWORLD33
Marka: CHOCOLATE WORLD
Magnetyczna forma do pralin Kropla 1000L08 Chocolate World
Magnetyczna forma poliwęglanowa do pralin kropla
Indeks: HANSBRUNNER113
Marka: HANS BRUNNER
HB-9174-S QUADRATPRALINE KOANI HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do pralin - kwadrat w strukturalny wzór
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nadziewanych lub dekorowanych pralin. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: SILIKOMART532
Marka: SILIKOMART
GOCCIA B SILIKOMART 52.909.86.0065 CH009 forma do batonów kropla
Profesjonalna forma do pralin wykonana z Tritanu™.
Indeks: CHOCOWORLD167
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW12040 TWISTED THING CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do dekoracyjnych pralin
Profesjonalna forma z poliwęglanu do klasycznych pralin i czekoladek nadziewanych. Przestrzenny wzór doskonale sprawdzi się do pralin dekorowanych.
Indeks: CHOCOWORLD21
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW1673 QUENELLE - FRANK HAASNOOT - DOUBLE MODEL CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do klasycznych pralin
Profesjonalna forma z poliwęglanu do pralin i czekoladek - quenelle - stworzona we współpracy z Frank Haasnoot >>> idealnie sprawdzi się do tworzenia nadziewanych i dekorowanych czekoladek.
Indeks: CHOCOWORLD25
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Kula śr. 30mm 1217CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie Kuli
Indeks: HANSBRUNNER20
Marka: HANS BRUNNER
HB-0929-S Forma do pralin SERCE w paski Hans Brunner
Forma do pralin i czekoladek
Indeks: CACAOBARRY21
Marka: CACAO BARRY
HALF SPHERE ∅ 30 mm MLD-090498-M00 CACAO BARRY forma do pralin półkula z tritanu
Indeks: CHOCOWORLD27
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin sygnowana Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Forma do pralin Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Indeks: CHOCOWORLD64
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do Pralin DIAGRAM Arthur Tuytel 1619CW Chocolate World
Indeks: CHOCOWORLD91
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do Pralin WULKAN Volcano Louis Tanuhadi 1738CW Chocolate World
Indeks: CHOCOWORLD20
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Czaszka 1666CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie czaszki
Indeks: HANSBRUNNER16
Marka: HANS BRUNNER
Forma do Pralin ARCTIC Mors/Wieloryb/Pingwin/Eskimos HB-9074-PC Hans Brunner
Indeks: CHOCOWORLD01
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Korona 1028CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie korony