Forma do pralin PC50 HEART DESIGN Davide Comaschi PAVONI

PAVONI180

Producent: PAVONI

Nowy produkt

3 Sztuk/-i

Realizacja zamówienia ok. 7 dni

Uwaga: Ostatnie sztuki!

85,00 zł brutto.

85,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 8 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 8 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,80 zł.


Udostępnij: 

Zaprojektowany przez mistrza świata Davide Comaschi

Forma poliwęglanowa do czekolady, ekskluzywny geometryczny kształt, aby uzyskać czekoladę serca z 3 różnymi nadzieniami 

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 15 sztuk

Wielkość praliny 7 ml/3 ml/2,5 ml w sumie 12,50 ml

Objętość czekolady 

8,2 gr / 3,5 gr / 3,1 gr łącznie 14,8 gr

Profesjonalna forma z policarbonatu, zapewia doskonały kształ i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłwoej pracy z czekoladą w procesie temerowania / krystalizacji kryształów masła kakowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Forma do pralin PC50 HEART DESIGN Davide Comaschi PAVONI

Forma do pralin PC50 HEART DESIGN Davide Comaschi PAVONI

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry