op. 1.5 kg Pasta Limone - 12094593 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - cytryna

Skoncentrowana pasta cytrynowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta cytrynowa pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.

Cena 202,50 zł
135,00 zł / 1 kg

op. 1.5 kg Pasta Mandarino - 12094595 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - mandarynka

Skoncentrowana pasta mandarynkowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta mandarynka pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.

Cena 211,50 zł
141,00 zł / 1 kg

op. 1.5 kg Pasta Pompelmo Rosa - 12094596 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - różowy grejpfrut

Skoncentrowana pasta grejpfrutowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta różowy grejpfrut pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.

Cena 192,00 zł
128,00 zł / 1 kg

op. 1.5 kg Pasta Bergamotto - 12094592 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - bergamotka

Skoncentrowana pasta bergamotka o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta bergamotka pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.

Cena 202,50 zł
135,00 zł / 1 kg
-5% Obniżka
pasta z owoców morwy czarnej - do lodów i cukiernictwa - cukieteria.pl

op. 3 kg Pasta Gelso Nero 12673 Babbi - skoncentrowana pasta cukiernicza z owoców morwy czarnej

Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla owoców Morwy Czarnej. Produkt z 30% zawartością przecieru owocowego. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 302,10 zł Cena podstawowa 318,00 zł
100,70 zł / 1 kg
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 309,00 zł

op. 1.5 kg Pasta Arancia Sanguinello - 12094594 Pernigotti - skoncentrowana pasta cukiernicza - czerwona pomarańcza

Skoncentrowana pasta pomarańczowa o intensywnym smaku i aromacie owoców dojrzewających na słońcu. Przeznaczona do produkcji soczystych sorbetów, lodów na patyku i mrożonych deserów. Pasta czerwona pomarańcza pozwala również na sporządzanie granity w stylu sycylijskim oraz orzeźwiających napojów bezalkoholowych. Pasty cytrusowe dedykowane są do stosowania z dodatkiem Acidilia regulującym poziom kwasowości w wyrobach.

Cena 202,50 zł
135,00 zł / 1 kg