Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg PASTA BANANA skoncentrowana pasta bananowa 12094491 Pernigotti
Pasta bananowa z 25% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
PASTA OWOCOWA - przeznaczona jest przede wszystkim do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach piekarniczych i cukierniczych. Pasta może również pełnić rolę integratora w lodach ze świeżymi owocami. Pastę charakteryzuje uniwersalność i wszechstronność zastosowania (kremy, nadzienia, wypieki, desery, lody, praliny itp.).
Składniki: syrop glukozowo-fruktozowy, banany (25%), cukier, aromat bananowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancja stabilizująca: pektyna (E440), barwik: wyboflawina (E101); zawartość owoców - 25%.
Dozowanie: 70-100 gramów na 1 litr mieszanki bazowej (produkcja lodów); 40-50 gramów na 1 litr mieszanki bazowej jako integrator do lodów ze świeżymi owocami.
Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura składowania do 15-25°C; należy unikać gwałtownych zmian temperatury; maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%; po każdym użyciu należy dokładnie oczyścić i zamknąć opakowanie; produkt przechowywać w fabrycznym opakowaniu; do mieszania, nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.
Zastosowanie: do produkcji lodów metodą tradycyjną; jako integrator do lodów ze świeżymi owocami; do wyrobów cukierniczych i piekarskich.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1250/294 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 73.0 g |
w tym cukry | 63.0 g |
Białko | 0.3 g |
Błonnik | 0.8 g |
Sól | 0.02 g |
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL22
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL359
Marka: COMPRITAL
Indeks: FOODCOLOURS165
Marka: FOOD COLOURS
BARWNIK NIE DO SPOŻYCIA - PRZEZNACZONY DO BARWIENIA ELEMENTÓW I DEKORACJI MAJĄCYCH KONTAKT Z ŻYWNOĄCIĄ - DWUTLENEK TYTANU (E171).
Indeks: SILIKOMART501
Marka: SILIKOMART
Szkolenie on-line w Bonusie ! Teraz kupując formę LOVELY 110 otrzymasz dostęp do szkolenia on-line Beza poziomkowa z pistacją na FB Forma na Walentynki do deserów w kształcie serca
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL33
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL361
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL35
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: DREIDOPPEL51
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL369
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE324
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i skoncentrowanego soku owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.
Indeks: PERNIGOTTI32/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL357
Marka: COMPRITAL
Indeks: SOSA476
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL364
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL26
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL18
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: COMPRITAL366
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL22
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL08
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.