
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5kg PASTA ZABAIONE PREMIUM skoncentrowana pasta o smaku kremu zabaione PC505P Comprital:
zabaione - włoski deser na bazie żółtek jaj, cukru i słodkiego wina
Opis: pasta smakowa do lodów - deser zabajone, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Dozowanie: 80g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 2,5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC505P
*produkt może zawierać mleko, jaja, soje, orzechy oraz ich pochodne
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL192
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta kokosowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI73
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI25
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI21
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL192
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta kokosowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI227
Marka: PERNIGOTTI
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.
Indeks: COMPRITAL315
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI193
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI19
Marka: BABBI
Indeks: SOSA476
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI131
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i cukiernictwa o smaku mlecznej czekolady z wyczuwalną nutą rumu. Doskonałe połączenie smakowe, które warto uzupełnić chrupiącymi dodatkami lub pastami do przekładania.
Indeks: PERNIGOTTI185
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL129
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI124
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI