CALLEBAUT47
Producent: Callebaut
Nowy produkt
0 Sztuka Sztuk/-i
Tego produktu nie ma już w magazynie
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
2,5kg ICE CHOCOLATE RUBY 53,6% ICE-43-RUBY-552 Owocowa czekolada do lodów Callebaut
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
2,5kg ICE CHOCOLATE RUBY 53,6% ICE-43-RUBY-552 Owocowa czekolada do lodów Callebaut:
Zawartość kakao - minimum: 53,6%
Opis: czekolada Ruby (różowa/owocowa) do maczania lodów na patyku, rożków i do tworzenia stracciatelli;
intensywny owocowy smak ze świeżymi, kwaśnymi nutami i lśniący, rubinowy kolor;
produkt gotowy do użycia.
Ice Chocolate Ruby - czekolada Ruby (53,6%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,
w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; smak owocowy z nutą kwasowości; czekolada nie wymaga temperowania;
czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.
Płynność: 5/5
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: masło kakaowe, cukier, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 53,6%
- mleko: 23,6%
- tłuszcz: 43,4%
Kod produktu: ICE-43-RUBY-552
Opakowanie: 2,5kg
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;
- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);
- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;
- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe
Producent: Callebaut
Na razie nie dodano żadnej recenzji.