5kg Czekolada MLECZNA GIANDUJA w bloku GIA-144 Barry Callebaut

CALLEBAUT44

Producent: Callebaut

Nowy produkt

4 Sztuk/-i

Uwaga: Ostatnie sztuki!

372,00 zł brutto.

372,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 37 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 37 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 3,70 zł.


5kg  Czekolada MLECZNA GIANDUJA w bloku GIA-144 Barry Callebaut:

 

Kremowe połączenie mlecznej czekolady i pasty ze średnio wyprażonych orzechów laskowych.

Połączenie mlecznej czekolady i 25% lekko prażonych orzechów laskowych.

Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez specjalistę,

dzięki temu ma zbilansowany smak oraz delikatną, jednorodną konsystencję.

Opis: półtwardy krem z mlecznej czekolady z orzechami laskowymi (Gianduja) w bloku.

(Opakowanie zbiorcze to 25 kg (5 x 5kg), czekolada jest konfekcjonowana

na pojedyncze bloki po 5 kg, sprzedawana jest bez oryginalnego opakowania).

Produkt do użytku profesjonalnego.

Składniki: cukier, orzechy laskowe, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, masa kakaowa, masło kakaowe,

emulgator: lecytyna sojowa.

Skład: orzechy laskowe: 25%

Opakowanie: Blok 5 Kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)

 

Zastosowanie: nadzienia, praliny

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu: GIA-141

 

POBIERZ NASZE E-booki:

 

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

5kg Czekolada MLECZNA GIANDUJA w bloku GIA-144 Barry Callebaut

5kg Czekolada MLECZNA GIANDUJA w bloku GIA-144 Barry Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry