Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
 - PROMOCJE
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
 - BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
 - BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
 - MIESZANKI DO LODÓW
 - DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
 - PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
 - PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
 - TOPPINGI
 - POLEWY ZASTYGAJĄCE
 - POSYPKI DO LODÓW
 - SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
 - KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
 - SMAKÓWKI DO LODÓW
 - FORMY DO LODÓW
 
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
 - TYLKI CUKIERNICZE
 - WORKI CUKIERNICZE
 - WAŁKI DO MASY I CIASTA
 - AKCESORIA DO KORONEK
 - AKCESORIA FLORYSTYCZNE
 - KRATKI DO STUDZENIA
 - RÓZGI i TRZEPACZKI
 - NOŻE KUCHENNE
 - SZPATUŁY CUKIERNICZE
 - SKROBKI
 - ŁOPATKI KUCHENNE
 - PĘDZELKI
 - MISKI
 - MIARKI KUCHENNE
 - TARKI RĘCZNE
 - DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
 - SITKA CUKIERNICZE
 - STOLNICE SILIKONOWE
 - FOLIE GITAROWE
 
 - SPRZĘT BARISTYCZNY
 - SYFONY I AKCESORIA
 - TERMOMETRY I MIERNIKI
 - ROBOTY KUCHENNE
 - BLENDERY
 - URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
 - DRUKARKI SPOŻYWCZE
 - GOFROWNICE I AKCESORIA
 - ŚRODKI HIGIENY
 
 - 
				
											
						
 - SZKOLENIA CUKIERNICZE
 - KSIĄŻKI CUKIERNICZE
 
- AGUGIARO & FIGNA
 - ALFATEC PRO
 - ASTRA SWEETS
 - BABBI
 - BALDINI
 - BAMIX OF SWITZERLAND
 - BARBARA LUIJCKX
 - BENEO
 - BIRKMANN
 - BONUS
 - BOTANICA
 - BRAND 4CAKE
 - BRAS MILANO
 - CACAO BARRY
 - CALLEBAUT
 - CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
 - CHOCOLATE WORLD
 - CHOCOVIC
 - COLLINO
 - COMPRITAL
 - DANTOM
 - DAWN FOODS
 - DE BUYER
 - DEBIC
 - DECO RELIEF
 - DECORA
 - DEKORA
 - DEKORPOL
 - DIJO FUN&FOOD
 - DITARTE
 - DLA SMAKU
 - DOMOGEL
 - DOROSIOWE RANTY
 - DREIDOPPEL
 - DYLEX
 - ELENA LIOFILIZATY
 - EMIX
 - EUROVANILLE
 - EWALD-GELATINE GMBH
 - FLORENSUC
 - FOOD COLOURS
 - FRACTAL COLORS
 - FRANTYL
 - FS OPAKOWANIA
 - GALAGO MEDAC
 - GIUBILEO EXPERIENCE
 - GIUSTO MANETTI BATTILORO
 - GODAN
 - GOLDPLAST
 - GRODCONO
 - HANS BRUNNER
 - HEINZELMANN
 - HENDI
 - HERSTA
 - ICB TECNOLOGIE
 - ISI INSPIRING FOOD
 - KOMAGES
 - KRAM
 - LAPED
 - LC TRADE POLAND
 - LEAGEL
 - LEDUVEL
 - LIV OPAKOWANIA
 - LOUIS FRANCOIS
 - LOVE NATURE
 - LUBECA
 - MARTELLATO
 - MASTER MARTINI
 - MASTERCHEM
 - MAZZONI GROUP
 - MICROPLANE
 - MIRAN
 - MIX EXPERT
 - MIXIT
 - MODECOR
 - MONA LISA
 - MONIN
 - MORI 2A
 - MULTIICE
 - NESTLE PROFESSIONAL
 - NOVACART
 - PAPILART
 - PAVONI ITALIA
 - PEJOT
 - PERNIGOTTI
 - PIANETTA DI BARBIERI
 - PODKŁADY CUKIERNICZE
 - POLKRYS
 - POLO PLAST
 - PROFBOARD
 - RAVIFRUIT
 - ROBOT COUPE
 - ROSE DECOR
 - SALPA
 - SARACINO
 - SASKIA
 - SEMPRE
 - SICO KITCHENWARE
 - SILIKOMART
 - SOSA INGREDIENTS
 - STALGAST
 - STARK
 - STÖCKEL
 - STYROPAK
 - SWEET DECOR
 - TALA
 - TEAHOUSE EXCLUSIVES
 - TESCOMA
 - TESTO
 - THERMOHAUSER
 - TOMGAST
 - TRUCILLO
 - UNIPACK
 - UNOX
 - VALRHONA
 - VAN HOUTEN
 - VITAMIX
 - VITO OIL FILTER SYSTEM
 - WILTON
 - ZEELANDIA
 
Szukaj
5kg Czekolada 70% DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 Callebaut
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.
Opis produktu
5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut:
Kremowe połączenie ciemnej czekolady i pasty ze średnio wyprażonych orzechów laskowych.
Połączenie 70% ciemnej czekolady i 30% lekko prażonych orzechów laskowych.
Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez specjalistę,
dzięki temu ma zbilansowany smak oraz delikatną, jednorodną konsystencję.
Opis: półtwardy krem z deserowej czekolady z orzechami laskowymi (Gianduja) w bloku.
(Opakowanie zbiorcze to 25 kg (5 x 5kg), czekolada jest konfekcjonowana
na pojedyncze bloki po 5 kg, sprzedawana jest bez oryginalnego opakowania).
Produkt do użytku profesjonalnego.
Składniki: cukier, orzechy laskowe, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład: orzechy laskowe: 30%
Opakowanie: Blok 5 Kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: GIA-D2-141
Szczegóły produktu
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
2.5 kg CZEKOLADA CIEMNA 67.4% MADAGASCAR SINGLE ORIGIN CHD-Q67MAD-E4-U70 CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CALLEBAUT CHK-R30GOLD-E4-U70
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.