5kg Czekolada 70% DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 Callebaut

Indeks: CALLEBAUT45
Marka:

Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.

562,00 zł (23% VAT)
112,40 zł / 1 kg

456,91 zł netto

DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Magazyn: 17 szt.

Opis produktu

5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut:

Kremowe połączenie ciemnej czekolady i pasty ze średnio wyprażonych orzechów laskowych.

Połączenie 70% ciemnej czekolady i 30% lekko prażonych orzechów laskowych.

Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez specjalistę,

dzięki temu ma zbilansowany smak oraz delikatną, jednorodną konsystencję.

Opis: półtwardy krem z deserowej czekolady z orzechami laskowymi (Gianduja) w bloku.

(Opakowanie zbiorcze to 25 kg (5 x 5kg), czekolada jest konfekcjonowana

na pojedyncze bloki po 5 kg, sprzedawana jest bez oryginalnego opakowania).

Produkt do użytku profesjonalnego.

Składniki: cukier, orzechy laskowe, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa.

Skład: orzechy laskowe: 30%

Opakowanie: Blok 5 Kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)

 

Zastosowanie: nadzienia, praliny

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu: GIA-D2-141

 

Szczegóły produktu