
Indeks: FOODCOLOURS262
Marka: FOOD COLOURS
20g STARLESS NIGHT POWERGEL PROFESSIONAL barwnik w żelu CZARNY PG-191 Food Colours
Jak otynkować tort Ganache zobacz na www.akademiatortu.pl
40,00 zł / 100 g
700g PROESPUMA FRIO stabilizator do zimnych pianek 57001002 Sosa:
Stabilizator do zimnych pianek, w proszku.
Do wytwarzania zimnych pianek przy użyciu syfonu.
Opis: używana jest do produkcji pianek, lodów lub koktajli. Nadaje objętość i utrzymuje, stabilizuje pianę.
Produkt przeznaczony do przygotowywania produktów zimnych oraz do stosowania w syfonach.
Działa jako emulgator oraz stabilizator pian wytwarzanych i podawanych na zimno.
Mieszankę należy rozpuścić w docelowym produkcie o konsystencji płynnej lub półpłynnej na zimno.
Składniki: suszona glukoza, dekstroza, tłuszcz roślinny, emulgatory: mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych (E471),
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b), moni- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych
estryfikowane kwasem mono- i di-acetylowinowym (E472e), alginian sodu (e401), białko mleka, sacharoza, guma guar (E412), karagen (E407),
przeciwutleniacz: fosforan dipotasowy (E340ii).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 700 g
Dozowanie: 50-100 g/l
Kod produktu: 57001002
Indeks: FOODCOLOURS262
Marka: FOOD COLOURS
Jak otynkować tort Ganache zobacz na www.akademiatortu.pl
Indeks: SALPA39
Marka: SALPA
Chrupiąca posypka w postaci pokruszonych ciasteczek z dodatkiem czarnego kakao. Dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych inspirowanych kultowymi ciasteczkami "Oreo". Niezliczone możliwości zastosowania!
Indeks: MODECOR646(1)
Marka: MODECOR
Seria błyszczących barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).
Indeks: MIXIT112
Marka: MIXIT
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.