
0,80 zł / 1 szt.
700g PROESPUMA FRIO stabilizator do zimnych pianek 57001002 Sosa:
Stabilizator do zimnych pianek, w proszku.
Do wytwarzania zimnych pianek przy użyciu syfonu.
Opis: używana jest do produkcji pianek, lodów lub koktajli. Nadaje objętość i utrzymuje, stabilizuje pianę.
Produkt przeznaczony do przygotowywania produktów zimnych oraz do stosowania w syfonach.
Działa jako emulgator oraz stabilizator pian wytwarzanych i podawanych na zimno.
Mieszankę należy rozpuścić w docelowym produkcie o konsystencji płynnej lub półpłynnej na zimno.
Składniki: suszona glukoza, dekstroza, tłuszcz roślinny, emulgatory: mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych (E471),
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b), moni- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych
estryfikowane kwasem mono- i di-acetylowinowym (E472e), alginian sodu (e401), białko mleka, sacharoza, guma guar (E412), karagen (E407),
przeciwutleniacz: fosforan dipotasowy (E340ii).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 700 g
Dozowanie: 50-100 g/l
Kod produktu: 57001002
Indeks: BARIMA372
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA598
Marka: BARBARA LUIJCKX
Elegancka foremka w kształcie kieliszka wykonana z białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną prezentację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: TESCOMA202
Marka: TESCOMA
Bardzo praktyczna pęseta kuchenna z łyżeczką do degustacji (np. sosów, kremów itp.) o długości 17 cm - wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Indeks: ISI20
Marka: STALGAST
Zestaw profesjonalnych, stalowych nabojów do syfonu z podtlenkiem azotu. Uniwersalne zastosowanie do syfonów różnych marek (profesjonalnych). Naboje jednorazowego użytku - do bitej śmietany, sosów i musów - 1 nabój wystarcza na 0.5 l płynu (śmietany).