39,00 zł / 1 szt.
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
dł. 10.5 cm SZPATUŁA KĄTOWA 10A09356 TALA do dekorowania i wygładzania - stal nierdzewna
Mała szpatuła kątowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej i uchwytem z tworzywa. Idealny pomocnik podczas składania i dekorowania tortów oraz wyrobów z kremem. Niezawodna podczas dekorowania lukrem ciasteczek i pierniczków.
Mała szpatuła kątowa to niezawodny pomocnik każdego kucharza i cukiernika. Wykorzystywana jest przede wszystkim do wygładzania mniejszych powierzchni i dekoracji cukierniczych. Służy również do przenoszenia i nakładania pralin, ciasteczek, babeczek, monoporcji czy mniejszych kawałków ciasta. Szpatuła sprawdzi się również podczas pracy z czekoladą.
Ostrze szpatuły wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej, a ergonomiczny uchwyt z tworzywa w kolorze czarnym. Załamanie na ostrzu ułatwia rozprowadzanie kremu lub lukru. Wygodę pracy zapewnia niewielka elastyczność ostrza.
Zastosowanie:
-
do dekoracji cukierniczych
-
do wygładzania masy, kremu, lukru
-
do nakładania małych porcji kremu
-
do przenoszenia i nakładania wyrobów
-
do pracy z czekoladą
-
do wygładzania narożników
-
do pracy z kremami, masami, kremem maślanym, lukrem, czekoladą, śmietaną itp.
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 10A09356
- NAZWA HANDLOWA
- SZPATUŁA KĄTOWA DO DEKOROWANIA - MAŁA / TALA
- WAGA
- 0.04 kg
- WYMIARY
- 105 mm x 18 mm
- DŁUGOŚĆ
- (ostrza) 105 mm
- SZEROKOŚĆ
- (ostrza) 18 mm
- RODZAJ
- SZPATUŁA KĄTOWA
- KSZTAŁT
- KĄTOWA
- KOLOR
- CZARNY | SREBRNY
- MATERIAŁ
- STAL NIERDZEWNA | TWORZYWO SZTUCZNE
- PRZEZNACZENIE
- DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
- ZASTOSOWANIE
- DO DEKOROWANIA | WYGŁADZANIA | NAKŁADANIA
- APLIKACJE
- DO KREMU | DO LUKRU | DO MASY MAŚLANEJ | DO CZEKOLADY
- GWARANCJA PRODUCENTA
- 2 LATA
- MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
- NIE
- WYPRODUKOWANO
- WIELKA BRYTANIA
Indeks: SILIKOMART435
Marka: SILIKOMART
38cm Szpatuła WONDER SPATULA STAINLESS STEEL 38 73.434.99.0001 Silikomart
Szpatuła PROSTA
Indeks: SILIKOMART436
Marka: SILIKOMART
33cm Szpatuła WONDER CAKES EDGED SPATULAS 33 73.436.99.0001 Silikomart
Indeks: SILIKOMART58
Marka: SILIKOMART
AIR MAT SMALL 30x40 mata silikonowa do wypieków, antypoślizgowa Silikomart
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 300x400
Indeks: CCW389
Marka: CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
150 g ZESTAW MAJSTERKOWICZA 10277 CCW dekoracyjny zestaw z barwionej mlecznej czekolady
Dekoracyjny zestaw dla miłośników czekolady i majsterkowania. Zestaw składa się z czterech kolorowych elementów - śrubokręt, klucz, piła, szczypce. Doskonały pomysł na drobny upominek (nie tylko dla najmłodszych).
32,67 zł / 100 g
450,00 zł / 100 ml
Indeks: SILIKOMART430
Marka: SILIKOMART
CAROLINE 30 36.291.87.0065 SILIKOMART forma silikonowa do nowoczesnych mini eklerów z wykrojnikiem
Zestaw składający się z formy silikonowej oraz wykrojnika do tworzenia nowoczesnych deserów inspirowanych klasycznym eklerem. Nieskomplikowany kształt pozwala na eksperymentalne łączenie smaków i tekstur oraz tworzenie efektownych dekoracji.