CZEKOLADA MLECZNA  Liczba produktów: 29.

CZEKOLADA MLECZNA

Czekolada mleczna jak wskazują badania, jest najbardziej lubiana i najczęściej kupowana. W jej skład oprócz miazgi kakowej wchodzi: mleko lub proszek mleczny i wanilia, a zawartość kakao nie przekracza 50%. Temperatura wytwarzania wynosi 28,9–30,5 °C. Zwykle czekolada ta zawiera nie mniej niż 25% suchej masy kakaowej ogółem, 14% suchej masy mlec...

Czekolada mleczna jak wskazują badania, jest najbardziej lubiana i najczęściej kupowana. W jej skład oprócz miazgi kakowej wchodzi: mleko lub proszek mleczny i wanilia, a zawartość kakao nie przekracza 50%. Temperatura wytwarzania wynosi 28,9–30,5 °C. Zwykle czekolada ta zawiera nie mniej niż 25% suchej masy kakaowej ogółem, 14% suchej masy mlecznej, 2,5% suchej odtłuszczonej masy kakaowej, 3,5% tłuszczu mlecznego oraz 25% tłuszczu ogółem. Doskonała do pralin, deserów czekoladowych, musów, pralin i fontanny.

Więcej

Czekolada mleczna 32% włoska master martini do fontann
35,00 zł
Czekolada mleczna z dodatkiem karmelu Callebaut 
75,00 zł
2,5kg ARRIBA Callebaut czekolada mleczna 39%
165,00 zł
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
565,00 zł
Dulcey jest gładką, kremową i aksamitną czekoladą z teksturą
360,00 zł
Produkty 1 - 29 z 29

Przejdź do góry