MLECZNA CZEKOLADA  Liczba produktów: 34.

MLECZNA CZEKOLADA

Czekolada mleczna jak wskazują badania, jest najbardziej lubiana i najczęściej kupowana. W jej skład oprócz miazgi kakaowej wchodzi: mleko lub proszek mleczny i wanilia, a zawartość kakao nie przekracza 50%. Temperatura wytwarzania wynosi 28,9–30,5°C. Zwykle czekolada ta zawiera nie mniej niż 25% suchej masy kakaowej ogółem, 14% suchej masy mlec...

Czekolada mleczna jak wskazują badania, jest najbardziej lubiana i najczęściej kupowana. W jej skład oprócz miazgi kakaowej wchodzi: mleko lub proszek mleczny i wanilia, a zawartość kakao nie przekracza 50%. Temperatura wytwarzania wynosi 28,9–30,5°C. Zwykle czekolada ta zawiera nie mniej niż 25% suchej masy kakaowej ogółem, 14% suchej masy mlecznej, 2,5% suchej odtłuszczonej masy kakaowej, 3,5% tłuszczu mlecznego oraz 25% tłuszczu ogółem. Doskonała do pralin, deserów czekoladowych, musów, pralin i fontanny.

Więcej

Sprzedaż!
PRODUKT Z TERMINE SPOŻYCIA NAJLEPIEJ DO KOŃCA 07/2020
170,00 zł 340,00 zł -50%
Sprzedaż!
PRODUKT Z TERMINE SPOŻYCIA NAJLEPIEJ DO KOŃCA 08/2020
198,00 zł 264,00 zł -25%
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
599,00 zł
Produkty 1 - 34 z 34

Przejdź do góry