- Obniżka

Forma do pralin z poliwęglanu.
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 18 sztuk
Wielkość praliny 39 x 20 x h 12,5 mm
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: FOODCOLOURS06
Indeks: THERMOHAUSER463
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: CHOCOWORLD12
Marka: CHOCOLATE WORLD
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Indeks: SWEETDECOR75/1
Marka: SWEET DECOR
Seria barwników spożywczych w proszku do barwienia lukru królewskiego i masy cukrowej. Barwniki do użytku domowego, w małych opakowaniach.