- Obniżka

Forma do pralin z poliwęglanu.
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 18 sztuk
Wielkość praliny 39 x 20 x h 12,5 mm
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: SWEETDECOR75/1
Marka: SWEET DECOR
Seria barwników spożywczych w proszku do barwienia lukru królewskiego i masy cukrowej. Barwniki do użytku domowego, w małych opakowaniach.
Indeks: FOODCOLOURS09
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: THERMOHAUSER463
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MODECOR647
Marka: MODECOR
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.