
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
500g GELIFICANT VEGETAL roślinny środek żelujący 58050000 Sosa:
Opis: roślinny środek żelujący w proszku (mieszanka karagenów i gum).
Do stosowania w produktach o zawartości wody powyżej 80%.
Nie nadaje się do mrożenia. Odporna na ciepło.
Składniki: maltodekstryna, środek żelujący: karagen (E407), dekstroza, stabilizator: chlorek potasu (E508),
regulator kwasowości: cytrynian sodu (E331iii), środek żelujący: guma karobowa (E410), sacharoza.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 500g
Dozowanie: 50 g/kg
Kod produktu: 58050000
Sposób użycia: rozpuścić na zimno i doprowadzić do temperatury 65°C,
środek zaczyna żelować już od temperatury 60°C.
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: FOODCOLOURS294
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SOSA501
Marka: Sosa Ingredients
Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.
Indeks: FOODCOLOURS264
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SOSA280
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA266
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: FOODCOLOURS86
Indeks: SOSA494
Marka: Sosa Ingredients
Hydrokoloid pozyskiwany z czerwonych alg morskich - to naturalny dodatek do żywności o właściwościach żelujących i zagęszczających. Wykazuje również zdolność do wychwytywania i utrzymywania wilgoci w produktach. Doskonale sprawdzi się do produkcji różnego rodzaju galaretek, past oraz dżemów.
Indeks: RÓŻNE224
Marka: SEMPRE
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie drobnych granulek.
Indeks: SOSA226
Marka: Sosa Ingredients