1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Bardzo praktyczna packa cukiernicza do wygładzania masy cukrowej. Dwuczęściowa packa do większych i mniejszych powierzchni. Wykonana z odpornego tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Opis produktu
Packa cukiernicza do dokładnego wygładzania ciast i tortów pokrytych masą cukrową lub marcepanem.
Bardzo praktyczna dwuczęściowa packa do precyzyjnego obkładania tortów masami.
Biała packa przeznaczona do wygładzania dużych powierzchni.
Kolorowa, wyjmowana packa przeznaczona do pracy na nieregularnych powierzchniach.
Ergonomiczny kształt i wygodny uchwyt.
Wykonana z odpornego tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Nadaje się do mycia w zmywarce.
Nazwa handlowa | dwuczęściowa packa cukiernicza |
Numer katalogowy | 630566 |
Seria produktowa | Delicia |
Rodzaj | akcesoria cukiernicze |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | do wygładzania mas i obkładania tortów |
Wymiary | dł. 15 x szer. 8 x wys. 3.5 cm |
Materiał | tworzywo do kontaktu z żywnością |
Kolor | żółty, biały |
Mycie w zmywarce | tak |
Produkt wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Można myć w zmywarce.
Producent: Tescoma
Dystrybutor: Sempre Group
Gwarancja producenta: 3 lata
Szczegóły produktu
1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
1.0 kg MARCEPAN 057 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
5kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 24568 Modecor
Masa cukrowa do obkładania tortów.
Niezbędny element wyposażenia każdej domowej i profesjonalnej pracowni cukierniczej. Obrotowa patera na nóżce znacznie ułatwia dekorowanie i serwowanie wyrobów. Idealnie sprawdzi się podczas dekorowania tortów.
dł. 20 cm WAŁEK REGULOWANY 630565 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
PATERA OBROTOWA ∅ 305 x h 130 mm aluminiowa patera na nóżce z możliwością regulacji obracania
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana z aluminium >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
∅ 28 x h 2.5 cm FORMA DO TARTY 623115 TESCOMA stalowa forma z wyjmowanym dnem
Forma do tarty z wyjmowanym dnem 28 cm Tescoma 623115
1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej