Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko z dekoracyjnym złotym nadrukiem i napisem "you are so sweet".
Sprzedaż produktów na wynos wymaga ich odpowiedniego opakowania i zabezpieczenia, aby nie uległy uszkodzeniu podczas transportu. Różnego rodzaju słodkie wypieki i desery wymagają szczególnego rodzaju zabezpieczenia z uwagi na swoją delikatną strukturę. Idealnym rozwiązaniem do transportu oraz przechowywania wypieków są tekturowe pudełka. Opakowania jednorazowe przeznaczone są przede wszystkim dla cukierni, piekarni i kawiarni, jednak doskonale sprawdzą się również podczas imprez rodzinnych czy okolicznościowych.
Pudełka wykonane są z kartonu o optymalnej sztywności, dzięki czemu sprawdzą się również do transportu tortów oraz wypieków z ciasta kruchego. Materiał, z którego wykonane są opakowania jest całkowicie bezpieczny i przeznaczony do kontaktu z żywnością oraz wykazuje odporność na krótkotrwałe działanie tłuszczu oraz wilgoci obecnej w produktach.
Pudełka klapowe są przeznaczone do pakowania, przechowywania i transportu różnego rodzaju wypieków (ciast, serników, tortów itp.). Format pudełek pozwala na ich piętrowe układanie, co znacząco ułatwia przechowywanie większej ilości wypieków. Doskonale sprawdzą się do sprzedaży wyrobów na wynos w każdej cukierni i pracowni cukierniczej.
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko z okienkiem do pakowania różnego rodzaju wypieków.
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko z okienkiem do pakowania świątecznych ciasteczek i pierniczków.
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko z dekoracyjnym złotym nadrukiem i napisem "you are so sweet".
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.